• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Courgette met zeekraal

Vaak staat bij recepten - ik maak me er zelf ook schuldig aan - ‘Serveer met een frisse salade’. Maar wat is dat? Een berg groene blaadjes met een ... lees verder...

Schillenchips

De titel Lekker vies van het onlangs verschenen boek van Klaartje Scheepers zet je al meteen op het verkeerde been, want daar gaat het boek eigenlijk ... lees verder...

Aardbeienijs zonder ijsmachine

De gemiddelde supermarktbezoeker weet niet beter dan dat er twee soorten aardbeien zijn: Spaanse en Hollandse. De eerste zijn inferieure grote, ... lees verder...

Recente berichten

Sperziebonen volgens Alain Passard

Op zoek naar een – uiteraard vegetarisch - recept in het nieuwe, gisteren besproken boek Recepten van Alain Passard viel de keuze al snel op de sperziebonen. Al was het maar omdat het het favoriete gerecht is van Jonnie en Thérèse Boer, sterker nog, in de inleiding roemen ze het als ‘het mooiste ... lees verder...

Kookboek Alain Passard

Alain Passard is een fenomeen. Franse sterrenchef (drie Michelinsterren bij l’Arpège in Parijs) en – of moet ik zeggen ‘maar’- hij kookt vooral met groente. En hij is ook nog eens beroemd om zijn eitje, dat ik thuis nog niet tot volle tevredenheid heb weten te reconstrueren. Ik heb nog nooit bij ... lees verder...

Frambozenjam

Sinds ik ooit juryvoorzitter was bij een frambozenreceptenwedstrijd en als dank voor mijn diensten van de organiserende Limburgse kweker Raspberry-Maxx een emmer met negen kilo frambozen kreeg, ben ik verslingerd geraakt. Elk jaar steken de frambozenemmerkriebels weer op. Wat doet een mens met negen ... lees verder...

Koekjes van Jules Destrooper

Even een moment voor mezelf met mijn sinds kort favoriete koekje aller tijden. Nu ja, fabriekskoekje dan, mijn eigen zelfgebakken koekjes zijn uiteraard hors concours. Welk koekje is dat dan wel niet? De cashew-sinaasappelkoekjes van Jules Destrooper. Ken je die niet? Nee, dat kan kloppen, die ... lees verder...

Berndes koekenpan

Waarom is de biefstuk maar ook de vis in restaurants altijd veel sappiger dan thuis? Omdat koks ze vaak even aanbakken in de pan en de boel dan mooi geleidelijk verder laten garen in de oven. Dat kan thuis uiteraard ook, maar dan moet de pan wel in de oven kunnen. Dat lukt niet met kunststof ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 295
  • Pagina 296
  • Pagina 297
  • Pagina 298
  • Pagina 299
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 570
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN