Recente berichten

Gnocchi met tomaat en basilicum
Wie net als ik nooit zo van de gnocchi was (krankzinnig veel werk voor behangplakachtige bonken), die moet dit recept eens uitproberen, uit het gisteren besproken kookboek Groenten uit een Italiaanse tuin. Het blijft helaas krankzinnig veel werk, dus ik zou zeker hulptroepen inzetten, maar het ... lees verder...

Kookboek Groenten uit een Italiaanse tuin
Ik krijg een hoop kookboeken opgestuurd ter recensie, maar soms duurt het wat langer voor ik erover schrijf. Zoals bij Groenten uit een Italiaanse tuin. Reden? Omdat ik druk was met eruit koken. Want wat een lekkere dingen staan hierin! Het is een kloek boekwerk, dat allereerst opvalt door de fraaie ... lees verder...

Roze koeken
Het schooljaar is duidelijk weer begonnen. Bij de supermarktkassa zag ik een aanbiedingsbak vol glacékoeken, beter bekend als roze koeken. Als Proust met z'n madeleine zweefde ik acuut terug naar vroeger, toen de hele school in de pauze naar het snoepwinkeltje om de hoek trok om roze koeken in te ... lees verder...

Knoflookbrood
Het was even slikken, toen ik toevallig de eindredacteur van Trouw aan de lijn had over de vormgeving van 'mijn' zaterdagse pagina. Wat blijkt? Krantenlezers hebben het liefst dat het recept op één kolom rechts past, dan kunnen ze die makkelijk uit de krant knippen. Daar zit je dan, met je goeie ... lees verder...

Goeie Grutten
Het klinkt als een ouderwetse uitroep, goeie grutten. Popperdeflop! Mozeskriebel! Hemeltjelief! Asjemenou! Of als een titel van een stripboek, 'Suske en Wiske en de Goeie Grutten'. Maar nee, het is een doos met muesli van vaderlandse bodem. De EKO-tarwe komt van de Commandeursmolen in het ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 296
- Pagina 297
- Pagina 298
- Pagina 299
- Pagina 300
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


