Recente berichten

Pepersaus
Zo’n anderhalf jaar geleden mailde een lezeres dat ze pepersaus wilde maken voor de kerst, en of het klopte dat ik dat recept in al die jaren nog nooit in deze rubriek had behandeld? Sterker nog, dat er ook geen pepersaus stond in mijn kookboeken of op mijn website? Nee inderdaad, wat gek, ... lees verder...

Moestuin in Tijd voor Max
Afgelopen woensdag was ik te gast in het tv-programma Tijd voor Max om mijn gloednieuwe moestuinboek Van moestuin tot maaltijd te lanceren. Al vaker stond ik daar in de studiokeuken, maar nu zat ik aan tafel bij presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os. Ik had een hele krat vol spullen ... lees verder...

Wontonravioli uit Peru
Peru geldt de laatste jaren als de beste culinaire bestemming ter wereld en de restaurants staan steevast bovenaan de internationale ranglijsten. Die rijke gastronomische traditie is echter niet van recente datum, maar hangt nauw samen met de invloed van immigranten. Variërend van de Spaanse ... lees verder...

Moestuinkookboek
Joechei, het is bijna lente! Daarom ligt NU mijn gloednieuwe boek ‘Van moestuin tot maaltijd’ in alle boekwinkels. Wacht, ik laat 'm even aan je zien: https://youtube.com/shorts/6Ud1FG7iFOs?si=KsBsPgM4Bn5Pjjgr Het is een moestuinkookboek, uitgegeven door kinderboekenuitgeverij Ploegsma, ... lees verder...

Appelcrumble met rood fruit
Wat past er beter bij naderende Valentijnsdag dan een gerecht in hartvorm? Is het geen plaatje? Gevuld met het makkelijkste oventoetje aller tijden: appelcrumble. Maar dan wel met een zonnige twist. Wat was ik blij toen ik laatst deze prachtige hartvormige rode ovenschaal cadeau kreeg. Nu is rood ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 3
- Pagina 4
- Pagina 5
- Pagina 6
- Pagina 7
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »