Recente berichten

Ottolenghi Het Kookboek
Hij kwam als een komeet uit het niets en is hotter dan hot: Yotam Ottolenghi, de cosmopolitische groentekok uit Londen, geboren in Jerusalem. Dankzij het enorme succes vorig jaar van zijn tweede kookboek Plenty is nu met terugwerkende kracht ook zijn eersteling alsnog in het Nederlands verschenen, ... lees verder...

Paneermeel
‘Een pakje paneermeel, mag dat ook al niet van Karin?’ hoor ik u denken. Nee hoor, ik zeg het nog maar eens, van mij mag alles. Maar in deze barre economische tijden waarin eenieder de broekriem dient aan te halen en alle beetjes helpen, valt zelfs te besparen op een overbodig pakje van vijftig ... lees verder...

Hartige maaltijdsaus
Is er dan niets meer heilig? Pakjesmakers maken pakjes. Zo is het altijd geweest en dat was overzichtelijk. Honig zette het zelfs op de doosjes, ‘vertrouwd’. Maar nu hebben ze ook ineens potten. Het moet niet gekker worden. Nog even en Hak gaat z’n doperwtjes gedroogd aanbieden in zakjes. De pot met ... lees verder...

Pestotest bij Vara’s Kassa
Omdat ik even aan de andere kant van de aardbol zat, had ik zelf de uitzending van Vara’s consumentenprogramma Kassa van afgelopen zaterdag nog niet eens gezien. Het ging om een test van fabriekspesto, opgenomen in een waterig zonnetje in de tuin van het Haarlemse restaurant Ora. In gezelschap van ... lees verder...

Rooster aardappels
Rooster is Engels voor haan, maar kennelijk niet aan de andere kant van de Noordzee, daar bedoelen ze er aardappelen mee. Geen gewone, maar een speciaal ras kruimige aardappel met rode schil. Hij werd in 1991 voor het eerst gekweekt in Ierland, en bleek het daarna nóg beter te doen in Schotland, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 308
- Pagina 309
- Pagina 310
- Pagina 311
- Pagina 312
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


