Recente berichten

Thuis koken met Ferran Adrià
ElBulli is niet meer. Ooit het beste restaurant van de wereld, tot chef Ferran Adrià het mooi geweest vond. Na een hele serie prachtige alsook finaal onreproduceerbare kookboeken (ik heb er zelf ook eentje) en een niet-te-tillen lifestyle-boek over het restaurant zelf (Een dag bij ElBulli) verscheen ... lees verder...

Chocoladesaus
Wat is dat toch met vrouwen en chocola? Iedereen herkent het fenomeen: geen vrouw kan zonder, zo lijkt het wel. En toch, hoe wetenschappers zich ook in bochten wringen, er vallen maar geen spijkerharde feiten te achterhalen over deze kennelijk seksebepaalde verslaving. In de tussentijd heeft de ... lees verder...

Rigatone met tomaat en mozzarella
Zou het een zondig of berouwvol recept kiezen uit het gisteren besproken kookboek Zonde & Berouw? De scheidslijn is niet altijd duidelijk. Dit Italiaanse recept met rigatoni (grote pasta) heeft een duivelsstaartje, dus kennelijk is het zondig, maar ik zou niet weten waarom. Vanwege al die kaas? ... lees verder...

Kookboek Zonde & Berouw
Een kookboek heeft een gimmick nodig, lijken uitgevers tegenwoordig wel eens te denken. Inderdaad, de winkels liggen al vol met kookboeken, die bovendien vaker gekocht worden om in te kijken (lees: jezelf verlekkeren op de bank) dan om uit te koken (lees: daadwerkelijk met een schort om achter de ... lees verder...

Soufflé van gruyère en waterkers
Iets herfstigs dan maar vandaag, uit het vanmorgen besproken seizoenskookboek Van seizoen naar seizoen. O nee, officieel valt dit recept in het winterseizoen. Nou, dat moet u me maar vergeven. Het herfsthoofdstuk vond ik minder boeiend, hoewel er ongetwijfeld liefhebbers zijn voor lasagne met tofoe, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 317
- Pagina 318
- Pagina 319
- Pagina 320
- Pagina 321
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


