Recente berichten

Chinese wijting
Wijting alleen voor de kat? Nee hoor, intussen weten we wel beter. Zo’n smakelijk visje eet je toch gewoon zelf op? In dit recept uit het gisteren besproken viskookboek Eigentijdse en veelzijdige recepten met vis (ja 't is een hele mond vol maar dat heb ik ook niet verzonnen) wordt de wijting ... lees verder...

De smaak van de ziel
Wat is het toch met documentaires over eten? Vol verwachting klopt het hart, maar het valt altijd toch tegen. Zo ook De Smaak van de Ziel, vanavond op televisie. Aan prachtige beelden geen gebrek, maar voor de niet-ingewijde is er geen touw aan vast te knopen. ‘Over twee koks en een proever’ luidt ... lees verder...

Kookboek Vis
We zijn een land met veel water, maar vis eten ho maar. En dat terwijl vis zo gezond is want vol goede vetten. En bovendien is het weer eens wat anders dan vlees. Maar wat doe je met zo’n glibberig beestje? Daarvoor sla je een viskookboek open, zoals het boek Vis, of voluit Eigentijdse en ... lees verder...

Stamppot met pompoen
Alles kun je stampen, maar een stamppot met pompoen, daar had ik nog niet aan gedacht. Maar het boek Stamppot! (waar ik het gisteren over had) wel en biedt een vegetarisch recept, inclusief mosterdsaus. En het ziet er op de foto nog reuze-onstamppottig uit ook (lees: geen berg met dat vermaledijde ... lees verder...

Kookboek Stamppot
Zodra de bikini’s de kast weer in zijn, begint in Nederland zo’n beetje het stamppottenseizoen alweer. Onze vaderlandse trots is niet altijd een onverdeeld genoegen. Voedzaam, zeker, en beslist hartverwarmend in koude wintermaanden, maar ook soms wat oubollig en zeker visueel niet altijd even ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 325
- Pagina 326
- Pagina 327
- Pagina 328
- Pagina 329
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


