Recente berichten

Bobotie zonder pakje
Na elke aflevering van mijn zaterdagse antipakjeskookrubriek in Trouw stromen per mail de suggesties binnen, zodat er intussen een indrukwekkende verzoeklijst is ontstaan. Al een tijdje staat bobotie eenzaam op kop als meest aangevraagde recept. Tot een paar jaar geleden had niemand ervan gehoord, ... lees verder...

Tarte tatin van kweeperen
Als je geen smultuin van jezelf hebt, dan moet je creatief wezen. Laatst las ik in de krant bij collega Marjoleine de Vos (NRC thuiskok) dat mensen met een kweeperenboom al snel verlegen zitten met heel veel kweeperen en omdat de meeste mensen geen flauw benul hebben wat ze met die knetterharde ... lees verder...

E-magazine Smultuin
Als culinair geïnteresseerde grotestadsbewoner-met-alleen-een-balkon kan ik flink mijmeren over het hebben van een echte tuin. Geen gewone tuin met buxus en afrikaantjes, nee, liefst een zo eetbaar mogelijke smultuin. Een tuin waar je uit kunt eten. Een eigen smulbos is ook goed. Zucht. Zolang mijn ... lees verder...

Bros chocoladetablet
Ik ben zo iemand die duizendmaal liever één handgemaakte bonbon van een echte chocolatier eet dan een hele doos goedkoop zeebanket van de kiloknaller. Ik heb steevast repen pure chocola van minimaal 75% cacao in huis, want anders kun je geen chocoladetaart of -mousse maken. En de hagelslag mag ... lees verder...

Appel-cranberry schuimtaart
Appels en cranberry’s, ik vind het een weergaloze combinatie. De herfstvakantie nadert, wie die doorbrengt op de Waddeneilanden kan z’n lol weer op met plukken van verse cranberry’s, of veenbessen zoals ze daar heten. Dan kun je er vervolgens deze fraaie taart mee bakken. Hij komt uit het boek ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 333
- Pagina 334
- Pagina 335
- Pagina 336
- Pagina 337
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


