Recente berichten

Tapasp: poffertjes met geitenkaas
Vandaag een vegetarisch tapasrecept met een grappig Hollands tintje uit de gisteren besproken boekbox Tapas. Toegegeven, ’t is wel wat meer werk dan een schaaltje olijven en wat jamón serrano op tafel zetten, maar indruk maak je er zeker mee! Alleen staan op de foto gek genoeg kale sesamzaadjes, die ... lees verder...

Vijfde druk Zonder pakjes & zakjes
Zojuist verscheen de vijfde druk van mijn boek Koken met Karin zónder pakjes & zakjes, waarvan binnen een jaar ruim 15.000 exemplaren verkocht zijn. Uiteraard ben ik blij met het succes, dat ook elke week blijkt uit de vele respons op mijn antipakjesrubriek in dagblad Trouw. We waren in ... lees verder...

Nieuwe kookboeken herfst 2011
Je kunt er de klok op gelijk zetten: de zomer is nog niet voorbij (alhoewel? Zontechnisch lijkt hij net pas begonnen te zijn, maar nu ja…) of alle kookboekenuitgevers bedelven de boekwinkels onder hun nieuwe kookboeken. Het najaar is kennelijk hét moment om weer de keuken in te duiken. Of om vanaf ... lees verder...

Bloemkool zonder Groente Finish
Groentefinish? Het klinkt als de nieuwe groene kleurlijn van Flexa, maar het is een kruidenmix van Verstegen. Ik kwam het tegen in de supermarkt en herinnerde me prompt een persbericht: “Kinderen, en stiekem ook veel volwassenen, kijken vaak met een langgroen gezicht naar de groenten op hun bord. In ... lees verder...

Rood-oranje gegrilde groenten
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de oven: 35-40 minuten Een fraai gekleurde salade vol vitamines, geschikt als voorgerecht, als bijgerecht, als hoofdgerecht. Prima vooraf klaar te maken, want het lekkerst op kamertemperatuur. Zie de printversie van dit recept voor een knalgroene ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 335
- Pagina 336
- Pagina 337
- Pagina 338
- Pagina 339
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


