Recente berichten

Kookboek Appeltaart
Vanwege mijn verjaardag (ja, ik meld het maar even!) vandaag aandacht voor, hoe kan het ook anders, een taartenboek. En wat voor een boek! Een boek gewijd aan de Hollandse taart aller taarten, de appeltaart. Zo heet het boek dan ook, Appeltaart - net als en niet te verwarren met het (veel kleinere) ... lees verder...

Zilveren Ui 2011
Gisteren werd in Amsterdam in restaurant Ron Blaauw de Zilveren Ui trofee 2011 uitgereikt aan de gelijknamige chefkok. De prijs – in het leven geroepen door de Amsterdamse tafelzuurfirma Kesbeke – wordt nu voor de vierde keer toegewezen aan een kok die zich in algemene zin verdienstelijk maakt met ... lees verder...

Croutons
Natuurlijk, gemak dient de mens enzo. Maar van die miezerige zakjes met croutons in de supermarkt word ik niet vrolijk. Desalniettemin duiken er steeds meer smaken op, kennelijk is het een enorm gat in de markt. Net als voorgebakken spekjes trouwens, ook zoiets geks. In kantenklaarversie zijn dat ... lees verder...

Spaghetti met paddenstoelen
Zoals beloofd vandaag een paddenstoelenrecept uit het paddenstoelenboek van gisteren. Liefst natuurlijk met zelfgeplukte zwammetjes, maar anders heeft de betere groenteboer ook wel wat leuks voorhanden. En vlak ook de paddenstoelenkramen op de markt niet uit. Met lekker paddenstoelen moet je ... lees verder...

Het paddenstoelenboek
In de vier weken dat Het paddenstoelenboek op mijn kookboekenstapel lag, is het intussen al aan een tweede druk toe! Auteur Edwin Florès manifesteert zich met veel succes als dé paddenstoelenman van Nederland. Of eigenlijk van alles wat je in het wild vindt en kunt opeten, want ook voor vindplekjes ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 334
- Pagina 335
- Pagina 336
- Pagina 337
- Pagina 338
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


