Recente berichten

Pimenton de la Vera
Eerlijk gezegd viel ik vooral voor het mooie rode blikje, maar uiteindelijk ging ik ook plat voor de inhoud. Pimenton, voluit Pimentón de la Vera, is gerookt paprikapoeder. En dat is in zowel smaak als de geur beslist anders dan ‘gewoon’ paprikapoeder. Ik gebruik intussen nauwelijks nog iets anders. ... lees verder...

Fruit gums van All the best
Chocola en koekjes, prima. Maar snoep? Daar zul je me zelden of nooit mee aantreffen. Dropjes, boterbabbelaars, mentolletjes, kauwgom, mij niet gezien. Voor zoutekaramelsnoepjes maak ik graag een uitzondering, als ik in Bretagne ben dan. En hors catégorie zijn wat ze in het Frans pâtes de fruit ... lees verder...

Biefstuk met paddenstoelensaus
We gaan op de mannelijke toer, uit het gisteren besproken mannenboek De perfecte steak. Biefstuk en whisky, veel macho-er kun je het niet krijgen, toch? Nodig voor 4 personen: 4 kogelbiefstukken van 2-3 cm dik (150-200 g per stuk) 200 g gemengde paddenstoelen (bijv. cantharellen, champignons, ... lees verder...

Handboek voor de perfecte steak
Van een worstboek voor mannen gaan we meteen door naar ‘wat elke man moet weten over biefstuk bakken’. Dat is de ondertitel van het Handboek voor de perfecte steak van Marcus Polman. Die we uiteraard allemaal nog kennen van zijn weergaloze boek De perfecte kok. En zowaar, hij flikt het ‘m weer: een ... lees verder...

Over worst
“'t Is eigenlijk voor mannen, maar vooruit.” Op deze allerhartelijkste wijze werd ik uitgenodigd voor de presentatie van het boek Over worst van Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder (zie ook hun hilarische Handboek voor de Vinex-jager). En inderdaad. Het is een mannenboek. Het zit zo: ooit was de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 332
- Pagina 333
- Pagina 334
- Pagina 335
- Pagina 336
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


