Recente berichten

Citroentaart met witte chocola
Zeg Karin, gaat er bij jou nou nooit eens wat mis? O, u moest eens weten. Laatst at ik bij een vriendin een heerlijke chocoladetaart met sinaasappelmarmelade. Met volle mond vroeg ik om het recept, bleek dat er eentje van mezelf te zijn. Helemaal in de vergetelheid geraakt. Het leek me leuk om die ... lees verder...

Toast met champignons
Lekker koken in je uppie, het is voor veel mensen een opgave. Daarom nu speciaal een recept voor een eenpersoonslunch die ook moeiteloos kan worden opgewaardeerd tot lichte avondmaaltijd: geroosterd brood met gebakken champignons en spinazie, afgetopt met daslookboter.Mail van een krantenlezer, of ... lees verder...

Visrolletjes in tomatensaus
Nummer twintig is in de maak. Nimmer had ik kunnen denken dat ik ooit kookboeken zou gaan schrijven, laat staan twintig, maar intussen weet ik dat kookboekenschrijver het leukste beroep is van de hele wereld. Heb ik aan gemiddeld één boek per jaar mijn handen al vol, voor de krant (Trouw) moet ik ... lees verder...

Daslook chimichurri
Het is groen en het geurt oorverdovend. Daslook natuurlijk! Je kunt het nergens kopen maar het park staat er weer vol mee en in mijn Franse tuin komt het ook weer op. De vorige keer dat ik over daslook schreef, waren de opmerkingen echter niet van de lucht. Dat wildplukken niet mag. Maar je moet ... lees verder...

Walnotenbroodjes
Laatst had ik een lunch in restaurant De Nederlanden in Vreeland, en het was allemaal heerlijk en bovendien een warm bad van hartelijkheid, maar weet u wat me het meeste is bijgebleven? Hun broodjes. Die kwamen in een klein pannetje op tafel, net warm uit de oven. Kruimig en zacht onder een ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 33
- Pagina 34
- Pagina 35
- Pagina 36
- Pagina 37
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


