Recente berichten

Kookboek Altijd borreltijd
Een boek met simpele borrelhapjes met maximaal 5 ingrediënten, zo wordt borrelen wel héél makkelijk gemaakt. Plus een even eenvoudig als elegant recept van Komkommerrolletjes met gerookte zalm & kruidenmascarpone. Want het is kookboekenweek! Je zou denken dat een mens na twee borrelboeken wel ... lees verder...

Kookboek Een tafel vol
Een lekkermakend boek vol etentjes van over de hele wereld, plus een recept van een geweldige variant op een bekende klassieker: kibbeh, geen arbeidsintensieve balletjes, maar in één grote ovenschaal. Want het is kookboekenweek! Ik volg Meike Krüger (alias @mokumeet) op instagram waar ze ... lees verder...

Kookboekenweek 2022
Het is kookboekenweek! Een tiendaagse week (4 t/m 13 november) waarin mijn lievelingsboeksoort, namelijk het kookboek, volop in het zonnetje staat. Goeie timing, want het najaar is bij uitstek het seizoen waarin het nieuwe kookboeken regent. Om niet te zeggen: hoost. De afgelopen weken groeiden de ... lees verder...

Podcast De Kookboekenclub
Schrijver Ronald Giphart en chef Danny Jansen hebben een gezamenlijke grote liefde voor kookboeken. Allebei hebben ze een flinke verzameling, en de twee vrienden kunnen er oeverloos over discussiëren. Dat doen ze ook in de vorm van een podcast genaamd De Kookboekenclub, waar ook steeds een ... lees verder...

Mosselen met tuinkruiden
Eb en vloed, dat gaat nooit vervelen. In Normandië zeker niet, daar is het verschil dan ook echt enorm. Soms een nadeel, als je eerst lekker uitgebreid bent gaan lunchen en daarna wilt gaan zwemmen, tot je ontdekt dat de zee zich zo ver heeft terug getrokken dat er alleen nog een oeverloze ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 35
- Pagina 36
- Pagina 37
- Pagina 38
- Pagina 39
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »