Recente berichten

Frambozentoetjes
Weet je waar je mij voor kunt wakker maken? Voor frambozen. Sappige zoete zomerframbozen zijn wat mij betreft het allerlekkerst denkbare fruit. Het simpelweg leegpeuzelen van een doosje voelt als de ultieme luxe. Maar goed, je kunt er natuurlijk ook iets mee doen, met frambozen. Toetjes maken ... lees verder...

De originele Caesar Salad
Quatorze Juillet mag dan een feestdag zijn, soms hebben die Fransen ze toch echt niet op een rijtje. Laatst kreeg ik een kek Frans kookboekje cadeau met daarin allerlei klassieke recepten plus moderne varianten daarop. Wat lees ik tot mijn verbijstering in het ‘klassieke recept’ van de Salade ... lees verder...

Carnet de Table restaurantnotitieboekje
Wil je de Johannes van Dam in jezelf wakker kussen? Dan komt Carnet de Table als geroepen. Een klein, handzaam, handig maar vooral fraai notitieboekje om al je restaurantervaringen in op te schrijven. Dat wilde ik wel eens zien. Prompt arriveerde met de post een elegant zwart doosje. Daarin zwart ... lees verder...

Mandarijnijs
Voor een ijsrecept uit het gisteren besproken boek IJstijd was het weer eens onmogelijk kiezen. Daarom de favoriet van Kees Raat zelf: mandarijn-sorbetijs. Sinds het proeven van mandarijnijs in Italië droomde hij van een eigen ijssalon, zo vat ik het maar even kort samen. Het enige lastige: ... lees verder...

Kookboek IJstijd
De ondernemende Amsterdamse chocolatier Kees Raat – die eigenlijk pianist wilde worden - heeft zich de laatste jaren op ijs gestort. In zijn winkel Metropolitan Deli in de Warmoesstraat serveert hij zowel chocola als ijs in allerlei vormen. Dus werd het tijd voor een boek: IJstijd. IJzige ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 348
- Pagina 349
- Pagina 350
- Pagina 351
- Pagina 352
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


