Recente berichten

De smaakbijbel
Ik had ‘m al eventjes in huis, maar van schrijven erover was het nog niet gekomen. De smaakbijbel is namelijk een verslingerend boek dat je niet meer van je af kunt leggen als je er eenmaal in begonnen bent. Maar ik ruk me nu tussentijds toch even los om je dat te vertellen. Niet dat ik het boek al ... lees verder...

Champagne aan zee
Je hebt eetschrijvers en wijnschrijvers. Ik ben meer van het eten. Wijn drinken doe ik graag hoor, maar erover schrijven laat ik liever aan anderen over. Je kunt wel aan de gang blijven. Maar champagne is een geval apart. De wijn der wijnen! De drank die zo heerlijk over je tong parelt, die altijd ... lees verder...

Gefrituurde pompoenbloemen
Voor gefrituurde courgettebloemen kun je me ’s nachts wakker maken, dus toen ik laatst in Oostenrijk in een veld vol pompoenbloemen stond (bedoeld voor de beroemde Steierische Kürbiskernöl natuurlijk), die er sprekend uitzagen als courgettebloemen, toen sloeg ik mijn slag. De ware ondernemende ... lees verder...

Doe mee aan Cardini’s receptenwedstrijd
Hij is vandaag jarig! Wie? De Caesar Salad! Op de kop af is hij vandaag precies 87 jaar geworden. Op 4 juli 1924 werd hij namelijk uitgevonden door Caesar Cardini, eigenaar van een restaurant in het Mexicaanse Tijuana. Ach ja, hoe gaat zoiets. Amerika vierde the Fourth of July ... lees verder...

Zelfgemaakte vegaburger
Vorige week had ik het in de krant over de hamburger, hoog tijd om ook de vegaburger te behandelen in mijn zaterdagse antipakjesrubriek. Bovendien, vlees eten is natuurlijk reuze achterhaald zoals u weet. Vanwege al die gekke koeien, gevaarlijke geiten, grieperige varkens en ontploffende kippen, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 349
- Pagina 350
- Pagina 351
- Pagina 352
- Pagina 353
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


