Recente berichten

Eerste kookboek Koken met Karin weer leverbaar
Hè gelukkig. Het duurde even, maar mijn eerste kookboek Koken met Karin kleine moeite groot effect is er weer, de derde druk. Inmiddels ben ik al beland bij kookboek nummer vijf, maar mijn allereerste, die blijft toch altijd een bijzonder plekje houden in mijn hart. Het is ook een bijzonder boek, al ... lees verder...

Burts by Beluga chips
Een echt vrijmibo-onderwerp: chips. Verslavend lekker spul, helemaal met iets te drinken erbij. Maar nu heb je natuurlijk wel chips en chips. Tot mijn grote vreugde zijn de knusprige kwaliteitschips in stevige opmars. Kettle, Tyrell’s, Jonathan’s en niet te vergeten onze eigen onvolprezen Hoeksche ... lees verder...

Wortelsoep met asperges
Het aspergeseizoen is weer ten einde: vandaag mogen nog de allerlaatste gestoken worden zodat de plant vervolgens kan bijkomen tot volgend voorjaar. Daarom vandaag nog een fijn last-minute-aspergerecept voor als de groenteboer er nog een paar heeft liggen. Dit simpele vegetarische soepje is ontstaan ... lees verder...

Pompoenpitolie
Kürbiskernöl klinkt als een gevaarlijke IJslandse asvulkaan, maar het betekent pompoenpitolie uit Steiermark, de zuid-oostregio van Oostenrijk. Kürbis is het Oostenrijkse woord voor pompoen, vandaar. De Kerne zijn de pitten. En Öl mag voor zich spreken. Het is een wat stroperige donkere olie die ... lees verder...

Couscous met scampi en korianderpesto
Zoals beloofd vandaag een recept van Jeroen Meus, van het fijne Vlaamse kookprogramma Dagelijkse Kost, dat nu ook in boekvorm is verschenen, zoals ik gisteren al schreef. Een fleurige tabouleh met couscous, groenten, kruiden, een geurige korianderpesto en kortgebakken scampi. Als dat niet feestelijk ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 351
- Pagina 352
- Pagina 353
- Pagina 354
- Pagina 355
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


