Recente berichten

Carnet de Table restaurantnotitieboekje
Wil je de Johannes van Dam in jezelf wakker kussen? Dan komt Carnet de Table als geroepen. Een klein, handzaam, handig maar vooral fraai notitieboekje om al je restaurantervaringen in op te schrijven. Dat wilde ik wel eens zien. Prompt arriveerde met de post een elegant zwart doosje. Daarin zwart ... lees verder...

Mandarijnijs
Voor een ijsrecept uit het gisteren besproken boek IJstijd was het weer eens onmogelijk kiezen. Daarom de favoriet van Kees Raat zelf: mandarijn-sorbetijs. Sinds het proeven van mandarijnijs in Italië droomde hij van een eigen ijssalon, zo vat ik het maar even kort samen. Het enige lastige: ... lees verder...

Kookboek IJstijd
De ondernemende Amsterdamse chocolatier Kees Raat – die eigenlijk pianist wilde worden - heeft zich de laatste jaren op ijs gestort. In zijn winkel Metropolitan Deli in de Warmoesstraat serveert hij zowel chocola als ijs in allerlei vormen. Dus werd het tijd voor een boek: IJstijd. IJzige ... lees verder...

Knoflooksaus
Sauzen-uit-een-flesje zijn reuze populair. En er komen alsmaar meer smaken bij, als ik de schappen van de supermarkt bekijk. Laten we wel zijn, saus in een flesje is handig. En houdbaar. Neem nou knoflooksaus. Uit een flesje: Super de Boer knoflooksaus Inhoud: Water, plantaardige olie 20%, ... lees verder...

Pasta met citroen en basilicum
Volgens auteur Niki Segnit van de gisteren besproken Smaakbijbel is de combinatie Citroen & Basilicum even zomers als een emmertje en een schepje. Daar krijg ik meteen enorme trek van! Dat komt goed uit, in haar boek geeft ze een recept waarin ze de opkikker van citrus combineert met het ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 348
- Pagina 349
- Pagina 350
- Pagina 351
- Pagina 352
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


