Recente berichten

Marmercake
Vandaag staat de weekendbijlage van Trouw in het teken van de dood. Of ik wellicht om in stijl te blijven een begrafenisrecept wilde leveren? Wat betreft leven na de dood, daar is nog geen eensluidend antwoord op gevonden, maar koffie na de dood is er wel. Meestal met cake. Ach ja, die eeuwige ... lees verder...

Making of the Culinaire Kalender 2012
Hij is af! De Culinaire Kalender voor 2012. Althans, ik heb het manuscript voor de lekkerste scheurkalender van ons land zojuist ingestuurd naar de uitgeverij, waarmee ik zowaar 3 dagen voor lig op de deadline. Tijd voor een zelf-interview over het maakproces. Hoe werkt dat nu, zo’n kalender ... lees verder...

Moulinex Fresh Express
Moulinex is terug van weggeweest! Jubelde het persbericht in de mail. Oei, waren ze weggeweest dan? Of ze me een ‘Red Ruby’ mochten toesturen om uit te proberen. Geen idee wat het was, in de gauwigheid had ik geen tijd om me er goed in te verdiepen, maar de kleur klonk veelbelovend. Kom maar op met ... lees verder...

Asperges met blauwekaas-boter
(4 personen) / vegetarisch Bereiden: 30 minuten In het seizoen (eind april-24 juni) moet je zo vaak mogelijk profiteren van Hollandse asperges. Dit is de allersimpelste methode, met een saus van gesmoten boter, maar dan met wat blauwe kaas eraan toegevoegd. Verrassend en toch reuze ... lees verder...

Aspergesoep met zeekraal
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de pan: 20 minuten Een lekker soepje waarin asperges en zeekraal elkaar mooi aanvullen. Zeekraal vind je steeds vaker bij de groenteboer, maar ook bij de viswinkel. Nodig: 500 g asperges 75 g zeekraal 40 g boter 40 g bloem zout & ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 357
- Pagina 358
- Pagina 359
- Pagina 360
- Pagina 361
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


