Recente berichten

Kokospudding
Dit recept uit het gisteren besproken kookboek Smaakvol heet eigenlijk ‘Het is niet wat het lijkt-pudding', en dat dekt beslist de lading, maar een beetje een malle titel is het wel. Het is een zoet, vol en romig toetje waarvan de bruine kleur doet vermoeden dat het om chocoladepudding gaat, ware ... lees verder...

Kookboek Smaakvol
Driekwart jaar geleden leerde ik Joke Boon kennen toen ik haar interviewde voor mijn rubriek De Heimweekeuken in Trouw. Een vrolijke, enthousiaste vrouw die ondanks het feit dat ze niet kan ruiken of proeven gek is op koken en op dat moment druk bezig was met een eigen kookboek. Op de perslunch eind ... lees verder...

Preimousse
(4 personen) Bereiden: 20 minuten (+ afkoelen) Opstijven in de koelkast: 4 uur Wie maakt er nou nog mousse? Terwijl het helemaal niet zo moeilijk is, en het een reuze feestelijk voorgerecht oplevert. Zoals deze fraai lichtgroene preimousse, lekker retro! Carnivoren serveren er een knapperig ... lees verder...

Kerstkransjes
Wie bakt er nou nog zelf koekjes? Het is niet meer van deze tijd en met supermarkten vol pakken in alle soorten en maten zou je wel gek wezen. Uit een pakje: Van Doorn amandelkransjes Inhoud: Tarwebloem, suiker, plantaardige oliën en vetten (palm-, kokos, en raapolie, aroma, kleurstof: E180a, ... lees verder...

Kerstmenu nagerecht: chocoladetulband
Voor Trouw proefde ik samen met collega Jeroen Thijssen een kerstmenu samengesteld uit het immense kerstassortiment van de supermarkten. De ideale oplossing tegen de kerststress? Of weegt het niet op tegen zelfgemaakt? Dat wilden we wel eens weten. Deze week kwam op dit weblog een compleet menu ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 369
- Pagina 370
- Pagina 371
- Pagina 372
- Pagina 373
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


