Recente berichten

Kunsthal Kookt 2010
Dezer dagen (nog tot en met zondag) vindt alweer de vierde editie plaats van Kunsthal Kookt, waarbij de Rotterdamse kunstlocatie is omgetoverd in een eetparadijs. Tot mijn schande (en vergissing) moet ik bekennen dat ik de vorige edities gemist heb, maar gisteren heb ik er de hele dag rondgedwaald ... lees verder...

Radioprogramma Mangiare
Koken is vaak een kwestie van dingen uitproberen, en dat werkt kennelijk ook zo bij de radio. Vorig jaar was Mangiare! een eenmalig proefprogramma in het kader van de proeftuin (toepasselijk woord!) Radiolab, maar de reacties waren dermate enthousiast dat het inmiddels is bevorderd tot een ‘echt’ ... lees verder...

Pavlova EHBO tips
Tussen de ontelbare mailtjes van blije pavlova-bakkers zit er om de zoveel tijd toch altijd weer eentje van van een volstrekt gedesillusioneerde doe-het-zelver bij wie de pavlova faliekant mislukt is. En die radeloos bij mij aanklopt voor hulp. Daarom hierbij in de herhaling wat eerste hulp bij ... lees verder...

Bloemkoolbeignets
In huize Koken met Karin wordt niks weggegooid. Althans, niks eetbaars. Maar ik ben wel vaak de deur uit, dus dan kan het zomaar gebeuren dat ik ineens een halve bloemkool tegenkom in de koelkast, overgebleven van de bloemkoolsoep van vorige week en daarna prompt vergeten. Wat doe je daarmee? ... lees verder...

Donna Hay Seizoenskookboek
Van E621 (glutamaat) is bekend dat fabrikanten het expres over de chips strooien om te zorgen dat je altijd die hele zak meteen leegeet. Wat o wat strooit Donna Hay toch over haar boeken uit? Mevrouw Hay is een mirakel. Nu heeft ze alweer zo’n tongstrelend kookboek af, Seizoenskookboek geheten. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 377
- Pagina 378
- Pagina 379
- Pagina 380
- Pagina 381
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »