Recente berichten

Boekoe Kita Green
Een verrassend modern Indisch kookboek met uitsluitend vegetarische recepten. Plus voor de liefhebbers van Pisang Goreng een toprecept van een miniversie hiervan, perfect snack- of traktatievoer. Want het is kookboekenweek! Ik koester mijn eerste druk van de allereerste Boekoe Kita: een prachtig ... lees verder...

Kookboek Tofu
Een heel kookboek over tofu, wauw, je moet er maar opkomen. Plus een verrassend recept van een Japans broodje eiersalade, maar dan zonder ei maar met… inderdaad: tofu. Want het is kookboekenweek! Tofu, tahoe, brr. Een niksige witte plak sojabrok. Gevreesde vleesvervanger. Nattige zompige zooi. ... lees verder...

Kookboek Altijd borreltijd
Een boek met simpele borrelhapjes met maximaal 5 ingrediënten, zo wordt borrelen wel héél makkelijk gemaakt. Plus een even eenvoudig als elegant recept van Komkommerrolletjes met gerookte zalm & kruidenmascarpone. Want het is kookboekenweek! Je zou denken dat een mens na twee borrelboeken wel ... lees verder...

Kookboek Een tafel vol
Een lekkermakend boek vol etentjes van over de hele wereld, plus een recept van een geweldige variant op een bekende klassieker: kibbeh, geen arbeidsintensieve balletjes, maar in één grote ovenschaal. Want het is kookboekenweek! Ik volg Meike Krüger (alias @mokumeet) op instagram waar ze ... lees verder...

Kookboekenweek 2022
Het is kookboekenweek! Een tiendaagse week (4 t/m 13 november) waarin mijn lievelingsboeksoort, namelijk het kookboek, volop in het zonnetje staat. Goeie timing, want het najaar is bij uitstek het seizoen waarin het nieuwe kookboeken regent. Om niet te zeggen: hoost. De afgelopen weken groeiden de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 36
- Pagina 37
- Pagina 38
- Pagina 39
- Pagina 40
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »