Recente berichten

Laurierblaadje
Het staat zo vaak in een recept, zeker in deze sudderdagen, 'voeg een laurierblaadje toe'. Dat komt goed uit, vriendin H. heeft een struik laurier die meters per jaar groeit, en die wil alsmaar van haar takken af. Laatst kreeg ik weer een ferme stronk cadeau. Eigenlijk is een laurier geen struik, ... lees verder...

Borrelhapje met biet
Gisteren schreef ik al over de borrelhapjeswedstrijd met bijbehorend kookboek Het borrelt hier! uit het dorpje Ellecom. Het lekkerste hapje was van Peter Verhoeff en heet voluit 'Minitaartje met bieslookroomkaas en rode biet'. Een onalledaags hapje dat makkelijk vooraf is klaar te maken. Pieter: ... lees verder...

Borrelhapjesboek uit Ellecom
Vorige week had ik juryvoorzitter zullen zijn bij een hapjeswedstrijd in het Gelderse Ellecom, ware het niet dat de combinatie sneeuw en snipverkouden roet in het eten gooide. Maar ook zonder mij zijn ze eruitgekomen, en niet alleen die van de winnaar, maar álle hapjes verschenen intussen in een ... lees verder...

Koken met Karin naar Nieuw Amsterdam
Deze week is het contract getekend dat uitgeverij Nieuw Amsterdam een serie kookboeken gaat uitbrengen onder de merknaam Koken met Karin. Het eerste boek verschijnt september 2010 en heeft als werktitel “Zonder pakjes & zakjes”. Een boek dat volop makkelijke, lekkere en gezonde alternatieven ... lees verder...

Ravioli van zoete aardappelen
Hee, wat krijgen we nou? Ravioli van wontonvelletjes? Da’s een soort Azië meets Italië, terwijl die zoete aardappelen juist weer iets Surinaamsigs hebben. Kortom: multiculti op je bord. Dit vegetarische recept komt uit het gisteren besproken happy kookboek Food for the soul. Waarom eigenlijk geen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 409
- Pagina 410
- Pagina 411
- Pagina 412
- Pagina 413
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


