Recente berichten

Biologisch of niet biologisch?
Een verzoek in de mailbox van Suzanne dat me aan het denken zette: “Ik vind je site, tekeningen en recepten geweldig, maar had een klein verzoekje (ik probeer het gewoon). Kun je bij ingrediëntenlijstjes iets vaker het woord 'biologisch' toevoegen? Dat kan natuurlijk ook tussen haakjes. Ik ben niet ... lees verder...

Het geheim van de chefs
Wat is er soms nog leuker dan koken? Lezen over koken. Mooi dat er net weer een nieuwe interviewbundel in de bus valt, Het geheim van de chefs. 11 chefs zijn het, en ze komen alfabetisch aan het woord, van Blaauw tot Van Wolde. ‘CircusPatz presenteert’ staat erop, maar het boek is geschreven door ... lees verder...

Restauranttip Istanbul 4: Hamdi
Ja inderdaad, met overal water valt er in Istanbul een hoop vis te eten, zeker als het sardientjes- (hamsi) tijd is, zoals toen ik er was, maar ook carnivoren kunnen hun hart ophalen. Dé plek voor liefhebbers van kebab en köfte moeten naar Hamdi. Het restaurant zit vlakbij het al eerder beschreven ... lees verder...

Kookboek Bijzonder Boursin
Gisteren was de presentatie van het kookboek Bijzonder Boursin. Een boek met – u raadt het al – allemaal Boursin-recepten. Gevuld met o.a. culicreaties van prijswinnaars van een speciale receptenwedstrijd waarvan ik in de jury zat. Wel 900 inzendingen waren binnengekomen, maar gelukkig had de ... lees verder...

Taartjesfoto’s van Parijs
Ach wat een fijne tip van mijn Zestz-collega. De New Yorkse Susan Hochbaum heeft iets met Parijs en met taartjes. En ze ontdekte dat daar een verband tussen zit. “I came to Paris middle-aged, divorced and newly in love”, zo begint ze haar website. “It’s hard not to love a city with a patisserie on ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 414
- Pagina 415
- Pagina 416
- Pagina 417
- Pagina 418
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »