Recente berichten

Eten bij Nepenthe
'Hi I'm Allison!' roept de blije serveerster en laat een pauze vallen. Is het de bedoeling dat we nu ook onze namen gaan noemen? Maar we zijn hier incognito in Californië, ze kan de boom in. We zitten bovenop een berg op het terras van restaurant Nepenthe, dat in het Grieks ‘geen zorgen' betekent, ... lees verder...

De lekkerste pancake en french toast
Elke ochtend is het weer lastig kiezen bij het ontbijt. Maar vaak winnen de pancakes. Al reizend door Californië blijkt dat de heerlijkste pancakes elke keer toch nóg lekkerder te kunnen. Maar die van Big Sur Lodge staan met stip bovenaan. Sappig, luchtig en met als onvergetelijke attractie een dun ... lees verder...

Nieuwe pesto van Saclà
Hee, een langwerpige doos bij de post, met daarin drie potjes pesto. Soms vraag je je af waar je het aan te danken hebt. Ik doe namelijk te pas en te onpas mijn best om mijn lezers te overtuigen van nut en noodzaak van Uitsluitend Verse Zelfgemaakte Pesto, maar de firma Saclà durfde het toch aan om ... lees verder...

Kookboek Puur Italiaans
De vriendenclub van Jamie Oliver is onuitputtelijk. Na de boeken van zijn mates Jimmy Doherty (Jimmy's Farm) en Matt Skinner is nu ook zijn buddy Tobie Puttock aan het boekenschrijven geslagen. Puttock is kok bij restaurant Fifteen in Melbourne, en ook down under is de Italiaanse keuken hotter dan ... lees verder...

Geen mes bij het voorgerecht
Tijdens mijn recente reis door Californië heb ik me weer verbaasd over de aldaar geldende restaurant-etiquette. Een voorgerecht hoor je mesloos te nuttigen. Er ligt wel een mes op tafel, maar dat is uitsluitend bedoeld voor het hoofdgerecht. Als je toch zo onbehouwen bent geweest om dat mes al bij ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 437
- Pagina 438
- Pagina 439
- Pagina 440
- Pagina 441
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


