Recente berichten

Krab eten op de pier
Elk zichzelf respecterend Californiaans kustplaatsje heeft een pier, zo ontdek ik tijdens mijn rondreis. Authentieke houten gevallen die fier in zee staan, meestal in de loop der tijd al drie keer afgefikt maar even zo manmoedig keer op keer herbouwd. Jammer alleen dat de meeste intussen ... lees verder...

Clam chowder
Eigenlijk komt de clam chowder van de oostkust van Amerika, uit Boston, heb ik me laten vertellen, maar in de westkust zijn ze er flink mee aan de haal gegaan. Een bezoek aan San Francisco is beslist niet compleet zonder bezoek aan de het akelig toeristische havengebied waar ze naast een grote ... lees verder...

Maak de perfecte…
Wie net als ik liefhebber is van Great British Menu, die leuke BBC-kookserie die je elk jaar wekenlang, dag in dag uit, aan je stoel gekluisterd houdt, die moet hem kennen: Marcus Wareing. Deze Britse chefkok (nog net geen 40) groeide onder de vleugels van Gordon Ramsay uit tot een gerenommeerde ... lees verder...

Supersnelle aardbeienjam
Ik ben groot fan van frambozenjam, maar misschien moet ik ook eens aardbeienjam proberen, dacht ik na het eten van de aardbeienjam van Cora's Coffee Shoppe (zie gisteren). Die is meer bonk dan jam, zal ik maar zeggen. Eigenlijk alleen maar bonk. En die bonken, dat zijn complete aardbeien, zacht, ... lees verder...

Aardbeienjam in Santa Monica
Bij het inrijden van Santa Monica tijdens mijn Californische rondreis blijkt het dorpje helemaal niet zo idyllisch als ik altijd heb gedacht. De krankzinnig drukke weg langs de kust biedt niet eens zeeaanzicht, alleen hordes uit de kluiten gewassen hotels. Ingeklemd tussen de mastodonten staat ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 439
- Pagina 440
- Pagina 441
- Pagina 442
- Pagina 443
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


