• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Stemadvies

Ook ik ga me er tegenaan bemoeien: ga stemmen vandaag. En eet meer stemgember. Om met het eerste te beginnen: stemrecht is een groot goed, onze ... lees verder...

The Golden Spurtle

Een film over páp, serieus?! Jazeker, hij draait nu in de bioscoop en 'The Golden Spurtle' is een absolute aanrader. En dat terwijl ik je kan ... lees verder...

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Recente berichten

Braadslee

Ik krijg allerhande mailtjes uit den lande met prangende vragen. Nu weer deze van Linda: “Graag je advies. Ik ben van plan een braadslede aan te schaffen. Heb jij nog tips?” Kun je iets eigenlijk wel verkeerd doen bij de aanschaf van een braadslee? Volgens mij niet. Iets anders: is het trouwens ... lees verder...

Step up to the plate

Na eeuwenlang Ready Steady Cook vond de BBC het zeker tijd voor iets anders. Gisteravond viel ik per ongeluk in zowaar alweer aflevering 33 van het programma Step up to the plate, kennelijk de nieuwe dagelijkse kookshow. Wat een wonderlijk programma! In twee riante televisiekeukens tegenover het ... lees verder...

Kookboek Clafoutis

Het meervoud van appeltaart is makkelijk. Van boterkoek en moorkop ook. Maar wat is het meervoud van een clafoutis? De meeste mensen weten al niet eens hoe je er eentje uitspreekt, laat staan twee. Dus even voor de zekerheid: het is kla-foe-tíe, met de klemtoon op de laatste lettergreep. Een Franse ... lees verder...

Spaghettini met krab

Curtis Stone mag in het gisteren besproken interviewboek Eetlust dan een beetje een buitenbeentje zijn tussen echte sterrenkoks als Ferran Adrià, Alain Passard en Nadia Santini, zijn recept is met stip de meest maakbare van allemaal. Nou ja, de tiramisucake van Nigella Lawson is ook een eitje, maar ... lees verder...

Boek Eetlust

In de serie over kookboeken is er voor mensen die liever lezen dan koken het onderhoudende interviewboek Eetlust. 'Met het mes op tafel interviewde Aranka van der Pol tien van de grootste chef-koks ter wereld' aldus de flaptekst. Met dat mes viel het wel mee hoor, het blijft overal gezellig. Waarom ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 459
  • Pagina 460
  • Pagina 461
  • Pagina 462
  • Pagina 463
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN