De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

De cranberry

En ja hoor. De buurtjes zijn weer terug van herfstvakantie. Die wordt steevast met het hele gezin gevierd op Terschelling. Vast onderdeel van het vakantiegebeuren is het zelf plukken van cranberries, hoewel ik de Nederlandse naam lepeltjesheide zoveel idyllischer vind. Vroeger kreeg ik dan na ... lees verder...

Parmezaanse kip van Jamie

Gisteren presenteerde Jamie Oliver in Amsterdam de vertaling van zijn nieuwe kookboek Jamie's Kookrevolutie. Daar leerde hij een zaal vol mensen dit kipgerecht maken: Parmezaanse kipfilets met krokante, chique ham. Of zoals Jamie het zegt: ‘Dit is echt een te gekke manier om kipfilet klaar te maken. ... lees verder...

Jamie’s Kookrevolutie

Een jaar is niet compleet zonder nieuw kookboek van Jamie. Na eerder al van iedereen een chef te hebben willen maken in Koken met Jamie, is hij inmiddels terug bij af. Hij wil nu mensen überhaupt laten koken, want het is schrikbarend hoeveel mensen er leven op fast food en convenience food. ... lees verder...

Oktoberframbozenjam

Frambozenjam in oktober? Jazeker. Van de zomer kwam ik op zekere dag thuis met 9 kilo frambozen, en daar valt niet tegenop te eten. Of jam van te maken. Zeker niet als op een pak geleisuiker wordt geadviseerd om ‘niet meer dan twee kilo tegelijk' te verwerken. Inmiddels weet ik ook waarom dat op ... lees verder...

Reuzenradijs

Weet je nog van mijn radijzenproject? Ik sta niet specifiek bekend om mijn groene vingers, maar radijzen kweken, dat kan echt de grootste sukkel met twee linkerhanden, dus dat moest ook mij lukken. En inderdaad. Intussen zijn alle radijzen al lang en breed opgepeuzeld – het lot van een radijs is ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 461
  • Pagina 462
  • Pagina 463
  • Pagina 464
  • Pagina 465
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN