• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Meet & Greet Karin

Zin om Karin Luiten in het echt te ontmoeten? Dat kan! Op zaterdagmiddag 22 november sta ik op de Indie boekenmarkt in Amsterdam. Een verzameling van ... lees verder...

Het kinderkookschort is er weer!

Terug van weggeweest: het enige echte Koken met Karin kinderkookschort! Hij was al een tijdje finaal uitverkocht, maar een nijvere magazijnpiet heeft ... lees verder...

Ingemaakte onrijpe vijgen

Een paar jaar geleden heb ik twee jonge vijgenboompjes geplant in mijn Normandische tuin, en sindsdien zit ik ernaast te wachten en te hopen. Vorig ... lees verder...

Recente berichten

Wortelpeterseliesoep

Is het een peterseliewortel of een wortelpeterselie? Ik zeg altijd het eerste, maar uit het gisteren besproken boek Onvergetelijke Groenten lees ik dat het wortelpeterselie is. De wortel is het belangrijkste, dus die wordt het eerst genoemd. Vandaar. Ze lijken sprekend op pastinaken maar sinds het ... lees verder...

Kookboek Onvergetelijke Groenten

Toen de dochter van Annette van Ruitenburg hoorde dat haar nieuwe boek waarschijnlijk Vergeten Groenten ging heten, zei ze “als iedereen die groenten leert kennen en ze gaan eten, dan zijn ze toch niet meer vergeten?!” Dus werd de titel Onvergetelijke groenten. Dat treft, daar ben ik dol op! Ik mag ... lees verder...

Hangop met granaatappel

U dacht dat hangop een oudhollandsch toetje was? Nee hoor. ‘Dit is een typisch gerecht uit het Midden-oosten en India. Yoghurt wordt in kaasdoek opgehangen en mag 6-36 uur uitlekken. Een kortere uitlektijd levert een zeer zachte, milde hangop en een langere een dikkere met een meer uitgesproken ... lees verder...

Tools for cooks

Jazeker, ik zit nog altijd in een serie kookboekbesprekingen. “Eindelijk een serieus naslagwerk met attributen die je kookvreugde verhogen” zegt Jonnie Boer pontificaal op de voorkant van het kloeke boekwerk Tools for cooks, keukengerei van A tot Z van uitgeverij Spectrum. Waarom eigenlijk die ... lees verder...

Tarte tatin à la Russe

Vandaag een recept uit het gisteren besproken boek Leven als god in Rusland van Peter d'Hamecourt. Een Tarte tatin à la Russe. Ik citeer: ‘De Franse naam is misleidend, want die is in Frankrijk voor dit gebak een sjarlotka. Maar een sjarlotka is in het Russisch precies het omgekeerde van een tarte ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 463
  • Pagina 464
  • Pagina 465
  • Pagina 466
  • Pagina 467
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN