• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Meet & Greet Karin

Zin om Karin Luiten in het echt te ontmoeten? Dat kan! Op zaterdagmiddag 22 november sta ik op de Indie boekenmarkt in Amsterdam. Een verzameling van ... lees verder...

Het kinderkookschort is er weer!

Terug van weggeweest: het enige echte Koken met Karin kinderkookschort! Hij was al een tijdje finaal uitverkocht, maar een nijvere magazijnpiet heeft ... lees verder...

Ingemaakte onrijpe vijgen

Een paar jaar geleden heb ik twee jonge vijgenboompjes geplant in mijn Normandische tuin, en sindsdien zit ik ernaast te wachten en te hopen. Vorig ... lees verder...

Recente berichten

tomatentaart

Tomatentaart met boursin en tijm

(voorgerecht 6-8 personen/hoofdgerecht: 4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de oven: 30 minuten Deze sappige taart zit bomvol tomaten die geparkeerd liggen op een smeuïge laag van kaas en ei. De geurige tijm maakt het helemaal af. Lekker als voorgerecht voor 6-8 personen of als ... lees verder...

De cranberry

En ja hoor. De buurtjes zijn weer terug van herfstvakantie. Die wordt steevast met het hele gezin gevierd op Terschelling. Vast onderdeel van het vakantiegebeuren is het zelf plukken van cranberries, hoewel ik de Nederlandse naam lepeltjesheide zoveel idyllischer vind. Vroeger kreeg ik dan na ... lees verder...

Parmezaanse kip van Jamie

Gisteren presenteerde Jamie Oliver in Amsterdam de vertaling van zijn nieuwe kookboek Jamie's Kookrevolutie. Daar leerde hij een zaal vol mensen dit kipgerecht maken: Parmezaanse kipfilets met krokante, chique ham. Of zoals Jamie het zegt: ‘Dit is echt een te gekke manier om kipfilet klaar te maken. ... lees verder...

Jamie’s Kookrevolutie

Een jaar is niet compleet zonder nieuw kookboek van Jamie. Na eerder al van iedereen een chef te hebben willen maken in Koken met Jamie, is hij inmiddels terug bij af. Hij wil nu mensen überhaupt laten koken, want het is schrikbarend hoeveel mensen er leven op fast food en convenience food. ... lees verder...

Oktoberframbozenjam

Frambozenjam in oktober? Jazeker. Van de zomer kwam ik op zekere dag thuis met 9 kilo frambozen, en daar valt niet tegenop te eten. Of jam van te maken. Zeker niet als op een pak geleisuiker wordt geadviseerd om ‘niet meer dan twee kilo tegelijk' te verwerken. Inmiddels weet ik ook waarom dat op ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 466
  • Pagina 467
  • Pagina 468
  • Pagina 469
  • Pagina 470
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN