Recente berichten

Reuzenradijs
Weet je nog van mijn radijzenproject? Ik sta niet specifiek bekend om mijn groene vingers, maar radijzen kweken, dat kan echt de grootste sukkel met twee linkerhanden, dus dat moest ook mij lukken. En inderdaad. Intussen zijn alle radijzen al lang en breed opgepeuzeld – het lot van een radijs is ... lees verder...

Kijkkookboek van het Kinderkookkafé
Kijkkookboek van het Kinderkookkafé, wie verzint er nou zo'n onuitsprekelijke boektitel? Ziet u al die kooplustige papa's en mama's in de boekhandel al staan? ‘Ik zoek dat kinderboek van… eh… dat koken.. u weet wel.. het kookcafé voor kinderen…' Enfin, dat is dan ook meteen het enige nadeel van dit ... lees verder...

Kookboek Altijd feest
Verjaardagen in een kringetje met appeltaart en bitterbal? Hopeloos passé. Voor het echte werk kun je nu te rade gaan bij het zojuist verschenen boek Altijd Feest van Denise Harskamp. Met haar bedrijfje Villa Pippi bedenkt ze al jaren de meest spectaculaire themafeesten. Haar inspiratie haalt ze uit ... lees verder...

Alles uit de kast
Zaterdagmiddag 4 oktober was het dan eindelijk zover: de presentatie van Alles uit de kast, mijn tweede kookboek. Om het toegestroomde publiek te laten zien hoe makkelijk én lekker ook deze nieuwe recepten weer zijn, had ik Ronald Giphart, één van de geïnterviewden uit het boek gestrikt om ter ... lees verder...

Tofu-omelet met pindasaus en komkommer
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 25 minuten Tahu telor heet dit in het Indonesisch. Het lijkt een beetje op gado gado, maar dan anders. Vooral opdienen op een grote schaal, dat ziet er het fraaist uit. De (koude) pindasaus is in een mum van tijd gepiept. De omeletjes maken dat het een ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 467
- Pagina 468
- Pagina 469
- Pagina 470
- Pagina 471
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


