Recente berichten

Heston Blumenthal
Ik voel me soms een repeterende grammofoonplaat. Waarom o waarom zijn er op de vaderlandse televisie geen kookprogramma's van enige inhoudelijke betekenis, terwijl de Engelsen ze uit hun mouw schudden alsof het niks is. Zo is de culinaire alchimist annex driesterrenchef Heston Blumenthal wederom ... lees verder...

Loempiavellen
Ook zoiets exotisch wat je gewoon kunt kopen bij de toko om de hoek, als je althans niet helemaal in onherbergzaam oost-Groningen woont, zijn loempiavellen. Je hebt loempiavellen-om-te-frituren, die liggen meestal in de vriezer, maar je hebt ook loempiavellen-om-rauw-te-gebruiken. Deze ronde ... lees verder...

The Taste of Life
Rudolph van Veen is na zijn jarenlange flamboyante optreden in Life & Cooking een beetje uit beeld geraakt. Een eigen kookprogramma op televisie mocht eerder niet lukken, maar inmiddels heeft hij zijn come-back gemaakt in het zondagmiddagprogramma The Taste of Life. Daarin reist Rudolph de ... lees verder...

Spitskolenexcursie, nu met foto’s
Gisteren schreef ik al over de culi-excursie naar een kolenteler. Nu met plaatjes.De koolexcursie begint met het basismateriaal: kool. In dit geval spitskool. Met open mond nam het journaille kennis van de wapenfeiten.Hier komen ze allemaal vandaan, uit de volle grond.Wie heeft er wel eens een ... lees verder...

Spitskolenexcursie
‘k Heb hele grote bloemkolen, bloemkolen, oh wat zijn ze groot'. Luid zingend vertrokken we (lees: een kleine maar fijne selectie van culinair journalisten) naar het zonnige Noordhollandse 't Veld voor een heuse kolenexcursie. Het was weer hoog tijd voor wat educatief verantwoord veldwerk. Alleen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 504
- Pagina 505
- Pagina 506
- Pagina 507
- Pagina 508
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


