Recente berichten

Kookschrift voor elke dag
Na haar vrolijke lenteboek Lekker Hollands komt Yolanda van der Jagt dit najaar maar meteen met twee nieuwe boekjes op de markt. Een rode en een groene. Geen kookboeken, maar kookschriften, naar eigen zeggen het hoopvolle begin van een complete serie. Zelf houdt ze al sinds jaar en dag haar recepten ... lees verder...

Kookboek Fresh
Vanaf een onvervalst jaren-70-cover glimlacht de Nieuwzeelandse Annabel Langbein tussen de sperziebonen door. Dan heb ik het natuurlijk over haar nieuwste boek Fresh, een titel die kennelijk te moeilijk was om te vertalen. De ondertitel ‘Kook en proef de smaak van de seizoenen' geeft precies aan ... lees verder...

Nog beter koken met De Perfecte Kok
Als je eenmaal de perfecte kok bent, kun je dan nóg beter koken? Wel volgens auteur Marcus Polman. Voor zijn eerste boek ging hij langs allerhande bekende en minder bekende Nederlanders voor perfect bereide klassieke recepten, voor zijn nieuwe boek, Nog beter koken met De Perfecte Kok, ging hij ... lees verder...

Nieuwe hoge hakken in de keuken
Dames in de keuken zijn wezenlijk anders dan mannen in de keuken. Geen gepoeha met Japanse zalmfileermessen, kaviaarlolly's en moleculair stikstof, maar gewoon niet al te ingewikkelde recepten die je je vriendinnen danwel geliefde probleemloos kunt voorschotelen. Het vorige boek van Hoge hakken in ... lees verder...

Saus inkoken
Ik wilde bijna schrijven ‘Ik krijg de raarste vragen van lezers toegemaild'. Maar dat klopt niet, want vragen zijn natuurlijk nooit raar. Zoals deze van Eugenie: ‘Ik heb altijd moeite met iets te laten inkoken, moet dat op laag of juist op hoog vuur? Ook wil ik vragen of er op je site een recept ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 506
- Pagina 507
- Pagina 508
- Pagina 509
- Pagina 510
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


