Recente berichten

Kookboek 100 recepten met de blikopener
Een béétje huisvrouw kan toveren met een blikje. En schaamt zich daar helemaal niet voor. Maar je hebt natuurlijk blikken en blikken. Anaïsa Bruchner schreef een leuk kookboekje geheel gewijd aan blikvoer: 100 recepten met de blikopener. En dan geen onzin à la ‘warm het blik bruine bonen op in zijn ... lees verder...

Risotto met garnalen, doperwten en koriander
(4 personen) Bereiden: 30 minuten Deze simpele doch smakelijke risotto is een feest voor het oog door de combinatie van roze en groen. Bovendien met een verrassende oosterse twist door de toevoeging van verse koriander. Maar mocht je daar niet van houden: niets houdt je tegen om de koriander ... lees verder...

Masterclass ui snijden met Cees Helder
Zojuist heb ik van Cees Helder (ik mag meneer Helder zeggen) haarfijn uitgelegd gekregen hoe je een uitje snijdt. Hoe dat zo? Uitgeverij Mo'Media presenteerde vijf nieuwe kookboeken en had de illustere sterrenchef speciaal voor deze taak over laten komen. Vorig jaar hadden ze hem ook al doen ... lees verder...

Viswijzer: wat is goede vis?
Welke vis kun je met goed geweten eten, en welke kun je beter laten zwemmen? Het is voor de gewone leek allemaal nauwelijks te onthouden. Maar dat hoef je ook helemaal niet uit het blote hoofd te weten, daar heb je de viswijzer voor. Daar staan de groene (OK), oranje (liever niet, maar nou vooruit ... lees verder...

Roest in de Siemens afwasmachine
Is er leven mogelijk zonder afwasmachine? Niet als je van koken houdt. En vaak en graag mensen te eten hebt. Laat je niks wijsmaken over ‘een fijn gesprek tijdens het gezellig samen afwassen' of ‘slecht voor het milieu'. Bij dit soort hoeveelheden vaat is er maar één oplossing waar je blij van ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 507
- Pagina 508
- Pagina 509
- Pagina 510
- Pagina 511
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


