• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Bonen SPECIAL

We eten nog altijd veel te weinig peulvruchten, en dat is doodzonde. Hoog tijd dus voor een hele berg vol inspiratie en lekkere recepten. Tien jaar ... lees verder...

Karamelsnoepjes

Denk je aan Bretagne, dan denk je aan oesters, crêpes en zouteboterkaramel. Althans, ik wel. En inderdaad, alle drie waren tijdens mijn ... lees verder...

Recente berichten

Sterrenchef of afhaalchinees?

Waarom o waarom kunnen de Britten nou wel wat wij niet kunnen: leuke kooktv die ergens over gaat? Er is alwéér een leuke nieuwe serie begonnen: Take on the takeaway. Elke dag is er een topkok die de uitdaging aanneemt om bij iemand thuis lekkerder, sneller en goedkoper te koken dan het favoriete ... lees verder...

Troubleshooting met jam

Ik krijg nogal wat mailtjes van deze of gene met een prangende culivraag. Omdat het antwoord wellicht ook anderen kan helpen, probeer ik interessante vragen zoveel mogelijk via dit blog te beantwoorden. Zoals deze slappe-druivenjam-vraag van Kurt. “Vorige week heb ik jam gemaakt van de druiven die ... lees verder...

Jamie Oliver’s chef

Het is alweer jaren geleden dat Jamie Oliver zijn restaurant annex opleidingstraject Fifteen begon met kansarme jongeren. Inmiddels gaat hij een stapje verder. Fifteen-studenten krijgen de kans om hun eigen restaurant te beginnen. En uiteraard hoort daar een televisieprogramma inclusief afvalrace ... lees verder...

Kookfilm No Reservations

Hollywood heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om zinloze remakes. Vandaag gaat de ‘romantische culifilm' No Reservations in première. Een letterlijke herhalingsoefening van de Duitse film Bella Martha uit 2001. Hamburg werd Manhattan, maar verder is het verhaal hetzelfde gebleven: het ... lees verder...

Tekenfilm Ratatouille

Hij is al even uit, maar nu pas lukte het om er naartoe te gaan: Ratatouille, de nieuwe Disney tekenfilm. Remy (vast niet toevallig genoemd naar de held uit Alleen op de wereld) is een onbegrepen rat die zijn verfijnde neus ophaalt voor rottend voedsel, een bewonderaar is van de beroemde sterrenchef ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 508
  • Pagina 509
  • Pagina 510
  • Pagina 511
  • Pagina 512
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN