• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Bonen SPECIAL

We eten nog altijd veel te weinig peulvruchten, en dat is doodzonde. Hoog tijd dus voor een hele berg vol inspiratie en lekkere recepten. Tien jaar ... lees verder...

Karamelsnoepjes

Denk je aan Bretagne, dan denk je aan oesters, crêpes en zouteboterkaramel. Althans, ik wel. En inderdaad, alle drie waren tijdens mijn ... lees verder...

Recente berichten

perziken met basilicum

Gebakken perziken met basilicum

(4 personen) Bereiden: 15 minuten Sappige zomerse perziken zijn heerlijk om zo in te bijten, maar soms stuit je op exemplaren die nog niet helemaal rijp zijn. Dan is dit een ideaal recept. De combinatie met sinaasappelsap en basilicum is bovendien verrassend. Nodig: 4 niet al te rijpe ... lees verder...

Indonesisch koken met Lonny

Lonny (de meeste mensen weten niet eens dat hij Gerungan van achteren heet) heeft een nieuw kookboek gepubliceerd. Een basiskookboek Indonesisch koken. In de inleiding snapt hij het zelf ook niet: de Indonesische keuken is helemaal niet zo gecompliceerd, dus wie zit er nou te wachten op een ... lees verder...

Aardbeienoffensief succesvol

Bericht van het aardbeienfront. Drie weken geleden waren we met een buslading foodpersmuskieten te gast bij aardbeienkweker Jan Robben in het kader van het aardbeienoffensief. Wat was dat ook alweer? Het de consument bewust maken van het feit dat niet elke aardbei hetzelfde is. Net als bij appels ... lees verder...

De cakes van Sophie

Als fervent taartenbakster zat ik kennelijk teveel met mijn hoofd in de oven, waardoor ik het cakefenomeen Sophie Dudemaine geheel gemist had. Onlangs verscheen de Nederlandse vertaling van haar (eerste) boek De cakes van Sophie, waarvan wereldwijd al 1 miljoen exemplaren zijn verkocht, hoewel ... lees verder...

Aardbeien voor beginners

Even voor de stadse types onder ons wat inzichtelijk onderwijs. Melk komt niet uit een blauw pak, maar uit een koe. En aardbeien komen van een plantje. Dat duurt even. Van de volle grond zijn er normaalgesproken pas vanaf 1 juni aardbeien. Dankzij het warme voorseizoen is het dit jaar iets ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 517
  • Pagina 518
  • Pagina 519
  • Pagina 520
  • Pagina 521
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN