Recente berichten

Gebakken perziken met basilicum
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Sappige zomerse perziken zijn heerlijk om zo in te bijten, maar soms stuit je op exemplaren die nog niet helemaal rijp zijn. Dan is dit een ideaal recept. De combinatie met sinaasappelsap en basilicum is bovendien verrassend. Nodig: 4 niet al te rijpe ... lees verder...

Indonesisch koken met Lonny
Lonny (de meeste mensen weten niet eens dat hij Gerungan van achteren heet) heeft een nieuw kookboek gepubliceerd. Een basiskookboek Indonesisch koken. In de inleiding snapt hij het zelf ook niet: de Indonesische keuken is helemaal niet zo gecompliceerd, dus wie zit er nou te wachten op een ... lees verder...

Aardbeienoffensief succesvol
Bericht van het aardbeienfront. Drie weken geleden waren we met een buslading foodpersmuskieten te gast bij aardbeienkweker Jan Robben in het kader van het aardbeienoffensief. Wat was dat ook alweer? Het de consument bewust maken van het feit dat niet elke aardbei hetzelfde is. Net als bij appels ... lees verder...

De cakes van Sophie
Als fervent taartenbakster zat ik kennelijk teveel met mijn hoofd in de oven, waardoor ik het cakefenomeen Sophie Dudemaine geheel gemist had. Onlangs verscheen de Nederlandse vertaling van haar (eerste) boek De cakes van Sophie, waarvan wereldwijd al 1 miljoen exemplaren zijn verkocht, hoewel ... lees verder...

Aardbeien voor beginners
Even voor de stadse types onder ons wat inzichtelijk onderwijs. Melk komt niet uit een blauw pak, maar uit een koe. En aardbeien komen van een plantje. Dat duurt even. Van de volle grond zijn er normaalgesproken pas vanaf 1 juni aardbeien. Dankzij het warme voorseizoen is het dit jaar iets ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 517
- Pagina 518
- Pagina 519
- Pagina 520
- Pagina 521
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


