• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Bonen SPECIAL

We eten nog altijd veel te weinig peulvruchten, en dat is doodzonde. Hoog tijd dus voor een hele berg vol inspiratie en lekkere recepten. Tien jaar ... lees verder...

Karamelsnoepjes

Denk je aan Bretagne, dan denk je aan oesters, crêpes en zouteboterkaramel. Althans, ik wel. En inderdaad, alle drie waren tijdens mijn ... lees verder...

Recente berichten

Aardbeienreisje

Vandaag ben ik op aardbeienreisje. Met een busvol culi-journalisten op stap naar een aardbeienkweker. Veel dames en een enkele heer. Diverse foodbloggers, maar ook vertegenwoordigers van het papieren werk als dagbladen en tijdschriften. Dit alles in het kader van het aardbeienoffensief dat ik ... lees verder...

kletskop taartjes

Kletskoptaartjes met frambozen

(4 personen) Bereiden: 10 minuten Met een pak koekjes tover je in no time deze gestapelde taartjes op tafel. De room kun je eventueel al van tevoren kloppen, maar stapelen doe je op het laatste moment. Heerlijk met zoete zomerframbozen. De paar gekneusde exemplaren onderin het doosje gaan ... lees verder...

haricots

Gestoofde haricots verts met tomaat en tijm

(4 personen)/ vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de pan: 30 minuten Door het langzame stoven met tomaat en tijm worden de boontjes lekker zacht en smakelijk. Een heerlijk bijgerecht bij wat rijst en een balletje gehakt. Ook de volgende dag niet te versmaden als koude salade. Nodig: 450 g ... lees verder...

Wilde venkel en rabarber

Regelmatig hoor ik iemand verzuchten dat hij of zij ‘al zóveel kookboeken heeft'. Maar een mens heeft toch nooit teveel kookboeken? Ik althans niet. Onlangs kreeg ik weer zo'n prachtexemplaar in de bus. Wilde venkel & rabarber en andere culinaire genoegens uit de volkstuin. Geschreven door twee ... lees verder...

Microplane rasp

Madonna zong het al, ‘I'm a material girl'. Van spullen kun je namelijk wel degelijk heel erg gelukkig worden. Zo ben ik inmiddels al een tijdje blij gezegend met een Microplane rasp. De Rolls Royce onder de raspen. Naar verluidt is het culinaire wonder per ongeluk ontstaan toen een bakkende ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 519
  • Pagina 520
  • Pagina 521
  • Pagina 522
  • Pagina 523
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN