Recente berichten

Indian food made easy
Vorige week maandag viel ik toevallig in wat een nieuwe BBC kookserie bleek, Indian food made easy. En de vlag dekt ook precies de lading. Anjum Anand is een Nigella Lawson lookalike die elke aflevering laat zien dat de Indiase keuken niet is wat we vaak denken en vrezen: ingewikkeld, langdurig en ... lees verder...

Negen kilo frambozen
Afgelopen weekend was ik op een frambozenweekend en zat ik in de jury van een frambozentoetjeswedstrijd. Voor mijn aanwezigheid werd ik tot mijn grote vreugde uitbetaald in frambozen, dus met een emmer vol 9 (negen!) kilo frambozen trok ik weer huiswaarts. Die 9 kilo bevond zich gek genoeg in een ... lees verder...

Pastasalade met sperziebonen en tomaat-amandelsaus
(4 personen) / vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 12 minuten Een pastasalade met een bijzonder smeuïge en geurige saus op basis van tomaat, amandel en lekker veel basilicum. Zowel warm als koud heerlijk, dus goed van tevoren te bereiden. De saus is supermakkelijk te maken in de ... lees verder...

Kwarktaart met aardbeien
(circa 8 punten) Bereiden: 25 minuten In de oven: 25 minuten Deze heerlijk frisse taart is een ouderwetse klassieker. Makkelijk om te maken, boordevol fruit en een geheide (verjaardags)hit bij jong en oud. Ook leuk om met kinderen te maken. En uiteraard kun je zelf naar hartelust variëren met ... lees verder...

Rood fruit met kletskoppen
(4 personen) Bereiden: 7 minuten Wachttijd (marineren): 15 minuten of langer Rood fruit met slagroom klinkt heel gewoontjes, maar door de manier van presenteren kun je er iets heel moois van maken. Je eet immers ook met je ogen? Nodig: 1/2 doos aardbeien (250 g) 1 doosje frambozen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 516
- Pagina 517
- Pagina 518
- Pagina 519
- Pagina 520
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


