• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Bonen SPECIAL

We eten nog altijd veel te weinig peulvruchten, en dat is doodzonde. Hoog tijd dus voor een hele berg vol inspiratie en lekkere recepten. Tien jaar ... lees verder...

Karamelsnoepjes

Denk je aan Bretagne, dan denk je aan oesters, crêpes en zouteboterkaramel. Althans, ik wel. En inderdaad, alle drie waren tijdens mijn ... lees verder...

Recente berichten

Salade met groene asperges, kip en blauwe kaas

(2 personen) Bereiden: 20 minuten Een fraai groen bord met knapperige sla, groene asperges en veel bieslook. De blauwe kaas zorgt voor wat pittig tegenwicht. En het fluwelig zacht gekookte eitje. Een heerlijke zomerse maaltijd, lekker met wat knapperig (Turks) brood erbij. Nodig: 1 little ... lees verder...

tagliatellemare

Tagliatelle frutti di mare

(4 personen) Bereiden: 15 minuten (+ eventuele ontdooitijd) Een heerlijke snelle maaltijd uit de zee die er bovendien erg feestelijk uitziet. In de diepvries vind je kant-en-klare gemengde zeevruchten, maar je kunt ook kijken wat de visboer heeft en daar een keuze uit maken. Neem liefst verse ... lees verder...

lasagne ricotta

Lasagne met ricotta

(4 personen) Bereiden: 15 minuten In de pan: 45 minuten In de oven: 45 minuten Deze lasagne is met een kruidige gehakt-tomatensaus, die mooi contrasteert met de verrassend iets zoete bovenlaag van ricotta. Dit is een gerecht dat niet mis kan gaan! En los van de tijd in pan en oven, heb je er ... lees verder...

aspergetaartjes

Aspergetaartjes met doperwten en lenteui

(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 20 minuten In de oven: 20 minuten Kleine hartige taartjes met een smeuïg groene vulling van doperwten met groene asperges. Met taartdeeg uit de diepvries en heel makkelijk om van tevoren klaar te maken. Nodig: 4 plakjes hartige taartdeeg ... lees verder...

aspergesalade wit

Salade met asperges, pesto en oude brokkelkaas

(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 15 minuten Een Hollands-Italiaans bord waarop vaderlandse asperges, botersla en brokkelkaas gecombineerd worden met zuidelijke pesto en pijnboompitten. Lekker met een fluwelig zachtgekookte eitje erover, dat het lekkerst is om tot de ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 521
  • Pagina 522
  • Pagina 523
  • Pagina 524
  • Pagina 525
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN