Recente berichten

Salade met groene asperges, kip en blauwe kaas
(2 personen) Bereiden: 20 minuten Een fraai groen bord met knapperige sla, groene asperges en veel bieslook. De blauwe kaas zorgt voor wat pittig tegenwicht. En het fluwelig zacht gekookte eitje. Een heerlijke zomerse maaltijd, lekker met wat knapperig (Turks) brood erbij. Nodig: 1 little ... lees verder...

Tagliatelle frutti di mare
(4 personen) Bereiden: 15 minuten (+ eventuele ontdooitijd) Een heerlijke snelle maaltijd uit de zee die er bovendien erg feestelijk uitziet. In de diepvries vind je kant-en-klare gemengde zeevruchten, maar je kunt ook kijken wat de visboer heeft en daar een keuze uit maken. Neem liefst verse ... lees verder...

Lasagne met ricotta
(4 personen) Bereiden: 15 minuten In de pan: 45 minuten In de oven: 45 minuten Deze lasagne is met een kruidige gehakt-tomatensaus, die mooi contrasteert met de verrassend iets zoete bovenlaag van ricotta. Dit is een gerecht dat niet mis kan gaan! En los van de tijd in pan en oven, heb je er ... lees verder...

Aspergetaartjes met doperwten en lenteui
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 20 minuten In de oven: 20 minuten Kleine hartige taartjes met een smeuïg groene vulling van doperwten met groene asperges. Met taartdeeg uit de diepvries en heel makkelijk om van tevoren klaar te maken. Nodig: 4 plakjes hartige taartdeeg ... lees verder...

Salade met asperges, pesto en oude brokkelkaas
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 15 minuten Een Hollands-Italiaans bord waarop vaderlandse asperges, botersla en brokkelkaas gecombineerd worden met zuidelijke pesto en pijnboompitten. Lekker met een fluwelig zachtgekookte eitje erover, dat het lekkerst is om tot de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 521
- Pagina 522
- Pagina 523
- Pagina 524
- Pagina 525
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


