Recente berichten

Gestoofde sperziebonen met lamsvlees
(4 personen) Bereiden: 15 minuten In de pan: 35 minuten Dit is een makkelijk gerecht, maar o zo lekker: kleingesneden sperziebonen met lamsvlees en een eitje. Je blijft ervan eten. Serveer dit stoofschoteltje in een soepbord, en dep de geurige tomatensaus op met wat Turks brood. Ook zeer ... lees verder...

Curtis Stone: Van starter tot ster
Ik moet bekennen dat ik eerlijkgezegd nog nooit van de beste man gehoord had, maar vanmiddag was hij in Amsterdam om de Nederlandse vertaling van zijn boek Van starter tot ster te promoten: Curtis Stone. Naar verluidt een ‘jonge (30) goodlooking Australische surfende sterkok', en hij ging ook nog ... lees verder...

Platte peterselie nieuws
Het platte peterselie offensief is nog maar nèt van start gegaan, of er komt al verheugend nieuws binnen. Onno Kleyn kreeg een telefoontje van Albert Heijn, categorymanager 'vers' Gé Happe, die vertelde dat over circa 6 weken de platte peterselie in de winkels ligt. Het kan zelfs nóg sneller: er ... lees verder...

El Bulli
Voor de echte liefhebbers onder ons is El Bulli een begrip. Dit Spaanse, pardon, Catalaanse restaurant wordt gerund door Ferran Adria, werelvermaard als de creatiefste chef uit de keukenhistorie. Zes maanden per jaar is het restaurant geopend, de andere helft van het jaar wordt er geëxperimenteerd ... lees verder...

Kookboek Vega & Vlees
‘Help m'n puberdochter is ineens vegetarisch geworden!' Het overkwam het gezin van cateringmedewerker Laetitia van Nierop, maar die ging niet bij de pakken neerzitten. Sterker nog, ze schreef er een kookboek over. In het zojuist verschenen Vega & Vlees legt ze op heel praktische wijze uit hoe je ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 539
- Pagina 540
- Pagina 541
- Pagina 542
- Pagina 543
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »