• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Vis uit de oven

Elke dinsdag is er in mijn Normandische buurdorp een marktje van niks, maar wel met een geweldige visboer. Laurent vist op maandag, bij Dieppe, en ... lees verder...

Skordalia

Skordalia is een gerecht uit Griekenland, een ultraromige soort dip van aardappelpuree, vol knoflook en olijfolie. Verslavend lekker, je blijft ervan ... lees verder...

Courgetterolletjes ham/kaas

Eindelijk vond ik een bomenman, een echte. Mijn Franse oprijlaan telt zeventien esdoorns en die waren erg volumineus geworden, met als gevolg wel erg ... lees verder...

Recente berichten

bietjessoep

Bietjessoep met zure room en pesto

(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de pan: 10 minuten (+ 2 uur bietjes koken) Een prachtig dieprode soep met de subtiele toevoeging van wat karwijzaadjes, lekker met een 'eilandje' zure room en wat (zelfgemaakte) pesto. Je kunt dit recept maken met voorgekookte bietjes, maar ... lees verder...

patat

Zelfgebakken patat

(4 personen) Bereiden: 20 minuten Patat bakken is eigenlijk heel makkelijk, en je hebt er niet eens een friteuse voor nodig. Het belangrijkste is dat je de aardappels eerst voorbakt. En als je het helemaal makkelijk wil houden, hoef je ze niet eens te schillen. Zorg wel dat je vastkokende ... lees verder...

oosterse broccoli

Oosterse broccoli

(4 personen) Bereiden: 10 minuten Broccoli anders dan anders. In een Oosters sausje met sesam, limoen, soja en gember. En een Spaans pepertje voor de pit. Het belangrijkste is dat je de broccoli niet tot moes kookt, maar lekker beetgaar. Nodig: 2 flinke stronken broccoli 2 el ... lees verder...

guacamole

Guacamole

(1 bakje) Bereiden: 10 minuten Deze avocado-dipsaus maak je heel makkelijk zelf maar is vooral veel en veel lekkerder dan de kant-en-klare uit de winkel! Voor bij de tacochips, maar ook lekker met stokbrood of op toastjes. Nodig: 2 rijpe (!) avocado's 1 tomaat 1 limoen (of ½ citroen) 2 ... lees verder...

broodschoteltje

Broodschoteltje met boerenjongens

(4 personen) Bereiden: 5 minuten Wachttijd: 10 minuten In de oven: 20 minuten Een machtig lekker toetje op basis van wat simpele oude boterhammen. In de oven ontstaat een licht soufflé-effect, waardoor het er mooi uitziet. Ideaal na een lichte maaltijd van bijvoorbeeld soep of salade. ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 552
  • Pagina 553
  • Pagina 554
  • Pagina 555
  • Pagina 556
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 573
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN