De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Frittata met radijs en wortel

120 eieren, 7 kilo suiker, 30 pakjes boter en 6 pakken bloem; mijn boodschappenlijst paste maar net op een tweezijdig A-4tje. Er moesten namelijk 88 ... lees verder...

Recente berichten

doperwten quiche

Quiche met ham, doperwten en munt

(4 personen) Bereiden: 15 minuten In de oven: 15 + 30 minuten Een quiche saai & ouderwets? Niet met deze verrassende vulling! Doperwten en munt zijn een klassieke combinatie, en de reepjes ham zijn daar weer een mooie aanvulling op. Ook koud erg lekker (picknick!). Nodig: 5 plakjes ... lees verder...

carbonara

Spaghetti carbonara

(2 personen) Bereiden: 15 minuten Wanneer je eens in Rome bent, ga dan zeker naar ristorante La Carbonara op het Campo dei Fiori. Naast het onvergetelijke antipastibuffet zijn ze er - uiteraard - beroemd om hun spaghetti carbonara. Deze versie is minstens zo lekker. Het is het ideale gerecht ... lees verder...

knolselderijsoep

Knolselderijsoep met zalm

(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 15 minuten Eigenlijk een onooglijk ding, zo'n knolselderij, maar o wat kun je er heerlijke dingen mee maken! Voor één gerecht is zo'n hele knol meestal te groot, zodat je vaak met een halve knol blijft zitten. Maak daar eens dit fijne soepje mee. ... lees verder...

gegratineerde coquilles

In de schelp gegratineerde coquilles

(4 personen) Bereiden: 5 minuten In de oven: 10-15 minuten Dit voorgerecht ziet er prachtig uit: een schelp gevuld met geurige heerlijkheden. Erg eenvoudig te maken, en beslist onalledaags. En met vele mogelijke variaties, al naar gelang wat je in huis hebt. Vraag bij de visboer nadrukkelijk ... lees verder...

gambasalade fijnproevers

Spicy gambasalade (Fijnproeversvariant)

Fijnproeversvariant (4 personen) Bereiden: 20 minuten In de pan: 10 minuten (bouillon) Een gerecht met verrassende contrasten, zowel in kleur (geel, rood en groen) als smaak: warme gamba's met koude, zoete mango, pittige Spaanse pepers en frisse munt. Een feestelijk geheel, extra lekker door ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 563
  • Pagina 564
  • Pagina 565
  • Pagina 566
  • Pagina 567
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN