Recente berichten

Luie ravioli met salieboter
(2 personen) / Vegetarisch Bereiden: 10 minuten Er is niets heerlijkers dan zelfgemaakte ravioli en tortellini. Maar veel mensen schrikken er nu eenmaal voor terug. Daarom hier een truc-recept: kant-en-klaar gekochte ravioli uit het koelvak van de supermarkt, maar wel met een zelfgemaakte ... lees verder...

Salade niçoise met gegrilde tonijn
(2 personen) Bereiden: 25 minuten Deze bekende klassieker is extra lekker door de versgegrilde tonijn (nee geen blikje dus!) en een fluwelig zacht gepocheerd eitje. Een heerlijke zomerse maaltijd, lekker met wat knapperig (Turks) brood erbij. Nodig: 2 tonijnfilets handje ... lees verder...

Risotto classico met paddestoelen
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 30 minuten Dit is geen snel gerecht en evenmin van tevoren klaar te maken. Maar zo ontzettend lekker, dat je de 20 minuten verplicht roeren graag op de koop toeneemt. Risotto leent zich prima voor een informeel diner. Posteer je gasten met een glaasje wijn ... lees verder...

Lamshaasjes in honingtijmsaus
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 3-4 minuten Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Ze zijn heerlijk mals en supersnel klaar te maken. De honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij. Reken op 2 haasjes per persoon. Nodig: 8 lamshaasjes 1 el ... lees verder...

Kwarteltjes met pruimen uit de oven
(4 personen) Bereiden: 25 minuten In de oven: 18 minuten Prachtige beestjes, kwartels, en ze zien er reuze feestelijk uit op het bord. Een beetje poelier heeft ze (vers of diepvries) altijd wel in huis. Deze hebben een verrassende vulling van gedroogde pruimen en tijm en een knapperig jasje ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 565
- Pagina 566
- Pagina 567
- Pagina 568
- Pagina 569
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


