• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Paprika’s met zwarte rijst

Bonk. Bonk. Bonk. Het is zes uur ’s ochtends en ik zit rechtop in bed. Er beukt iets heel hard tegen het keukenraam van mijn Franse buitenhuis. O ja, ... lees verder...

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Recente berichten

dronken vijgen

Dronken vijgen

(veel personen) Bereiden: 5 minuten Wachttijd: minimaal 6 weken Regeren is vooruitzien. In dit geval zes weken, maar dan heb je ook wat: een bijzonder lekker en deftig ogend toetje, kant-en-klaar op voorraad. Laat die onverwachte gasten maar komen! Nodig: 500 g gedroogde vijgen circa ... lees verder...

creme anglaise

Crème anglaise

(1 liter = ± 8 -10 personen) Bereiden/in de pan: 40 minuten Een hele fijne vanillesaus, heerlijk om koud te serveren bij warme appeltaart of lekker donkere chocoladetaart(jes). Ideaal om overgebleven eierdooiers in te verwerken. Het kost even wat tijd, maar is beslist niet moeilijk. En de ... lees verder...

citrussalade

Oranje citrussalade

(4 personen) Bereiden: 15 minuten Marineren: minimaal 1 uur Dit is een heerlijk fris en fruitig einde van de maaltijd. Dankzij de verschillende oranje tinten van het citrusfruit vormt het een fraai plaatje. En ook nog eens heel snel klaar, waarna de marinade rustig z'n werk doet. Nodig: ... lees verder...

charlotte

Charlotte met peer

(6 personen) Bereiden: 25 minuten Opstijven: minimaal 3 uur Een feestelijk toetje dat er indrukwekkend uitziet, vooral als je 'm serveert met een mooie strik erom heen, zoals het hoort volgens de traditie. Je hebt er een charlottevorm voor nodig, maar een bloempot werkt net zo goed! Zelfs nog ... lees verder...

courgette pannenkoekjes

Courgettepannenkoekjes met munt

(4 personen) Bereiden: 20 minuten Vervang de klassieke aardappels en groenten eens door deze dikke sappige pannenkoekjes en je karbonaadje fleurt er helemaal van op. Eigenlijk is het een soort mini-courgette-rösti. Lekker fris door de verse kruiden en net een tikje pittig door de ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 566
  • Pagina 567
  • Pagina 568
  • Pagina 569
  • Pagina 570
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • de makkelijke Franse keuken De makkelijke Franse keuken € 27,99 Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.€ 17,99Huidige prijs is: € 17,99.
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN