Recente berichten

Aardappelgratin met boerenkool
Wat doe je met een restje boerenkool en aardappels? Nu eens geen stamppot, maar deze gratin. Niet op z’n Frans, maar een tikje exotisch. En zonder worst of spekjes maar toevallig ook nog geheel plantaardig. Mijn Amsterdamse kapper is een Ier en behalve gouden handjes heeft hij nog een leuke ... lees verder...

Boeken op voorraad
Mijn kookboekenuitverkoop was alweer voorbij nadat hij goed en wel begonnen was en ik moest menigeen helaas teleurstellen. Maar er is ook goed nieuws! Manmanman, wat een gekkenhuis. Ik hield eind vorige week opruiming, en dat heb ik geweten. Drie kookboeken die niet meer in herdruk gaan mochten ... lees verder...

Kookboeken uitverkoop
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, dat geldt ook voor kookboeken. Hoog tijd voor opruiming en uitverkoop! Drie van mijn lievelingsboeken mogen nu voor een zacht prijsje de deur uit. MOCHTEN de deur uit, moet ik zeggen, want lieve mensen, het liep storm. Alle drie de boeken zijn intussen ... lees verder...

Kruidige rodekoolsoep
Ork, ork Soep eet je met een…? Nee, niet met een vork, natuurlijk niet.Dat is maar goed ook, want bij mij thuis heerst het Mysterie van de Verdwenen Vorken. Ik heb een bestekla vol met lepels (links) en messen (rechts), maar het vak ertussen met de vorken is beduidend leger. Geen idee hoe dat ... lees verder...

Risotto met kippenlevertjes
Het was een opvallende aanblik in de Franse hypermarché. In de koelvitrine lag een compleet leverassortiment uitgestald: van kalf, rund, varken én kip. Kom d’r eens om in Nederland. Mijn slager om de hoek heeft kalfslever op bestelling en kippenlevertjes uitsluitend in de diepvries, want te weinig ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 12
- Pagina 13
- Pagina 14
- Pagina 15
- Pagina 16
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »