• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Skordalia

Skordalia is een gerecht uit Griekenland, een ultraromige soort dip van aardappelpuree, vol knoflook en olijfolie. Verslavend lekker, je blijft ervan ... lees verder...

Courgetterolletjes ham/kaas

Eindelijk vond ik een bomenman, een echte. Mijn Franse oprijlaan telt zeventien esdoorns en die waren erg volumineus geworden, met als gevolg wel erg ... lees verder...

20 JAAR KOKEN MET KARIN

Hoezee. Vandaag precies 20 jaar geleden heb ik mijn kantoorbaan opgezegd om mijn kookimperium ‘Koken met Karin’ te starten. Ik was in april 2005 al ... lees verder...

Recente berichten

Tomatentaartjes met pesto

Het is nog altijd volop tomatentijd, ook al bleven mijn zelfgekweekte helaas alsmaar groen. Dus bakte ik taartjes met kerstomaatjes (en mozzarella) uit de winkel, maar wel met zelfgemaakte pesto. Van brandnetels (maar gewoon basilicum kan ook). Al ben ik dan geboren en getogen tussen de ... lees verder...

Meloen zonder ham

Weer eens wat anders: meloen zónder ham, maar met feta. Die je eerst even laat marineren in een zelfgemaakte pistachepesto. Plus mijn favoriete eetbare versiersel: knalblauw komkommerkruid. Zelfs kinderen vinden het heerlijk. Het valt niet langer te ontkennen: het is herfst. Ik heb nu al heimwee ... lees verder...

Tartine uit de oven

Weer eens wat anders dan een tosti, dit heerlijk hartige halve stokbroodje uit de oven. Kijk nou toch, de Franse dorpsbakker had ineens iets nieuws: tartines. Halve, belegde stokbroden, gegratineerd in de oven. Handig, zo komt hij natuurlijk van zijn oude spullen af, want geen Fransman haalt het ... lees verder...

Hartige scones met zalm

Geen scones met jam en room, maar nu eens een hartige versie: met zalm en roomkaas, als een soort bagel, maar dan anders. Geïnspireerd door een reisje naar Dublin. Vlak voor de zomer was ik in de Ierse hoofdstad Dublin, waar ik voor de krant een reisverhaal over schreef, met veel tips voor ... lees verder...

4e, 5e en 6e druk

Leuk nieuws: zojuist arriveerden de 4e en meteen ook maar de 5e druk van mijn kookboek Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes. Tot mijn grote vreugde, want zoals je wellicht weet is dit weliswaar mijn 20e kookboek, maar het allereerste dat ik zelf uitgeef, in eigen beheer, via mijn eigen ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 13
  • Pagina 14
  • Pagina 15
  • Pagina 16
  • Pagina 17
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 572
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN