Recente berichten

Franse appelmeisjes
Het is weer tijd om schoon schip te maken. Mijn vriezer en voorraadkast hebben ongemerkt kans gezien om vakkundig dicht te slibben met van alles en nog wat, dus er dient drastisch te worden opgeruimd. Niet weggooien natuurlijk, haast ik me eraan toe te voegen, maar opeten. Al blijk ik niet de enige ... lees verder...

Brunette de veau
Tijd voor een lekker warm winters stoofpotje: blanquette de veau. Een Franse klassieker met kalfsvlees en champignons die officieel zo wit mogelijk hoort te blijven. Maar die van mij niet. Die is bewust beige-bruin en juist daardoor zeldzaam verrukkelijk. Geen blanquette, maar brunette de veau ... lees verder...

WERELDGERECHTEN-diner
*** UITVERKOCHT!*** Op 21 februari organiseer ik samen met restaurant Mangiare in Rotterdam-Noord een eenmalig, uniek kookboekdiner. Een avond die helemaal in het teken staat van mijn nieuwe boek Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes.Uiteraard verschijnt er een keur aan gerechten uit het boek ... lees verder...

Gnocchi met kerrie
Je kunt niet zomaar alles bij elkaar gooien, dan krijg je horrorfusion. Maar het kan ook verrassend goed uitpakken, zoals in dit goudgele recept van Italiaanse vega gnocchi met kerrie. “Mijn andijviestamppot met kerrie en olijven bleek een fiasco,” jammerde laatst iemand tegen me aan op een ... lees verder...

Mosselen met bleekselderij
Wanneer je al jaren en jaren een kookrubriek schrijft voor de krant, val je wel eens in herhaling. Maar dit heerlijke pannetje met mosselen had ik toch echt nog niet eerder gepubliceerd. Dus bij deze. Al blijkt dat ik beter kan koken dan kan rekenen... Time flies when you’re having fun is een ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 13
- Pagina 14
- Pagina 15
- Pagina 16
- Pagina 17
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »