De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

Broodje ei uit de oven

Een feestelijk en toch oersimpel weekendbrunchrecept: een broodje gevuld met ei uit de oven. Ter verhoging van de feestvreugde gaan onderop wat gebakken blokjes groente. En nóg leuker: met de restjes broodkruim en groente maak je in een handomdraai ook een lekkere pastamaaltijd voor ’s avonds. Af ... lees verder...

Stamppot raapsteeltjes

Denk je aan lente, dan denk je aan raapsteeltjes. En aan rabarber natuurlijk. Samen is het dubbel feest, zoals in dit stamppotje. Nee, geen winterse versie, maar juist een licht en lente-achtig bordje met jong voorjaarsgroen, extra lekker met een mootje gebakken zalm. Joechei het is lente, ... lees verder...

De soespouce

De crompouce is een misbaksel, laten we wel wezen. Maar een soesje gevuld met banketbakkersroom en afgetopt met roze glazuur, dát bleek bij mij thuis een eclatant succes. Zelfgebakken uiteraard. En we noemen het: de soespouce. Doorgaans weet ik rare hypes en trends op eetgebied succesvol te negeren. ... lees verder...

Banketbakkersroom

Voor gele room wordt vaak een zakje knalgele poedermix gebruikt, maar zelf maken met eidooiers, melk, suiker en maizena is toch ook heus een fluitje van een cent. Maar vooral: met echte vanille wordt het hemels lekker. En dan maakte ik het ook nog eens met heel bijzondere vanille uit ... lees verder...

Paasbrunch

De Paas nadert met rasse schreden. Wie het makkelijk wil doen, organiseert een feestelijke paasbrunch waarbij je als het even kan iedereen iets mee laat nemen. Vervolgens is het een kwestie van de hele boel zo gezellig mogelijk op een grote tafel uitstallen en het feest kan beginnen. Makkelijk zat. ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 14
  • Pagina 15
  • Pagina 16
  • Pagina 17
  • Pagina 18
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN