Recente berichten

Bosbessenmuffins zonder suiker
‘Suikervrij’ is het nieuwe toverwoord. Want suiker is pure gif en we worden er ziek en dik van. Inderdaad krijgen we tegenwoordig schrikbarend veel meer suiker binnen dan vroeger. We drinken meer frisdrank, we snacken meer tussendoortjes, maar vooral: aan 80 procent van de supermarktproducten wordt ... lees verder...

Restaurant In ‘t Vierde Baarsje
Een avond in een tijdcapsule, dat is het. Terug gekatapulteerd in de jaren 70. Restaurant In ’t Vierde Baarsje zit al 41 jaar onopvallend verscholen langs een doorgaand stukje weg, vlak bij het Amsterdamse Surinameplein. Hoe we erop kwamen, weet ik niet meer, maar met vrienden spraken we af om er ... lees verder...

Kliekjesrecept: groene omelet
Als thuiswerker lunch ik steevast in eigen kantine. Dat heeft legio voordelen, maar ook wel eens nadelen. Zo moet je bijvoorbeeld altijd zelf je lunch verzinnen, er is geen bedrijfsrestaurantmedewerker die dat voor je doet. Ook nooit verrassingen of weekly specials dus. Maar altijd maar weer die ... lees verder...

Flower sprouts, wat doe je ermee?
Nou ja zeg, wat een snoezige dingetjes! En het is gewoon groente! Flower sprouts zijn een kruising tussen spruitjes en boerenkool, wat neerkomt op gezellig rommelige frutselspruitjes, meer paars dan groen. Je gooit ze in een pan water en ze zijn in twee minuten klaar. Niks geen schoonmaken, ... lees verder...

Driebonensalade met oosterse dressing
Alle goeie dingen bestaan in drieën. Aardappelen-groente-vlees. De drie gratiën. De drie musketiers. Het cocktailtrio. K3. 3D. Charlie’s Angels. De drie biggetjes. De drie aapjes van horen, zien en zwijgen. Kwik, Kwek en Kwak. En dan vergeet ik nog bijna de Vader, de Zoon en de heilige Geest. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 170
- Pagina 171
- Pagina 172
- Pagina 173
- Pagina 174
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »