Recente berichten

Limburgse asperges in Zwitserland
Een kok heeft ook wel eens zin in een verzetje. Wat doet hij dan? Dan gaat hij koken met bevriende koks. Afgelopen weekend raakte ik verzeild in een Zwitsers aspergefeestje van 7 Limburgse koks die onze dierbare witte seizoensgroente gingen promoten bij de Zwitsers. Het zit zo. De van oorsprong ... lees verder...

Tandoori-vis uit de oven
Voor de liefhebbers van het Knorr Wereldgerecht ‘Ovengebakken Tandoori Tilapiafilet’ heb ik slecht nieuws: het pakje gaat uit de handel. Maar de kans is groot dat niemand daar een traan om zal laten, want u liet het immers massaal links liggen ten faveure van de Italiaanse lasagnette en de Thaise ... lees verder...

Wildplukken in de Auvergne
Laatst mocht ik tijdens een culinaire persreis in de Auvergne een ochtend wildplukken met een botanicus. De bedoeling was dat we de bergen ingingen, maar daar lag nog sneeuw (!). Ik was sowieso sceptisch of er begin april wel wat te plukken valt, maar dat bleek nergens voor nodig. Wat een enorme ... lees verder...

Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek
Hij is er! De dozen worden zojuist binnengebracht met volop kersverse exemplaren van Het Grote Zónder Pakjes & Zakjes Kookboek. Eerst het slechte nieuws voor de trouwe fans: dit boek is een verzamelbundel van de eerder verschenen boeken Zonder pakjes & zakjes 1 en Zonder pakjes & ... lees verder...

Puy-linzen
Linzen zijn helemaal niet suf en geitenwollensokkerig, dan heb je echt iets gemist. Linzen zijn hot, hip en happening. Maar nu heb je natuurlijk wel linzen en linzen. De Rolls Royce onder de linzen, zo wordt algemeen door topkoks beaamd, zijn die uit een klein Frans stadje, Le Puy-en-Velay, in de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 191
- Pagina 192
- Pagina 193
- Pagina 194
- Pagina 195
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »