Recente berichten

Sandwichspread
Iets wat eigenlijk fout is stiekem toch leuk of lekker vinden heet tegenwoordig een guilty pleasure. Vooral online is alles op eetgebied ongemerkt doorspekt geraakt met Engelse termen. Je snakt niet ergens naar, nee, je hebt een craving. De superfoods zijn gelukkig over hun hoogtepunt heen, maar ... lees verder...

De Koosjere Hamvraag
Een tv-programma over eten waarbij je schuddebuikend van verbazing op de bank zit? Het kan. Kijk zondag naar De Koosjere Hamvraag waarin verslaggever Jigal Krant zes afleveringen lang in de wondere wereld duikt van de Joodse culinaire traditie. Denk: Kuifje in Wonderland meets De Keuringsdienst van ... lees verder...

Borrelhapjes met kliekjes
De kliekjesweken rijgen zich aaneen in huize Koken met Karin, en de kasten raken gestaag leger. Vandaag het recept voor de allermakkelijkste kliekige borrelhapjes ever, en nog best elegant chique gevalletjes ook. Recept is trouwens een groot woord, het is werkelijk te simpel voor woorden, maar ... lees verder...

Kliekjesrecept: Sardientjes uit blik
Ik had gisteren nog een recept beloofd van sardinekoekjes, maar dat slaat eigenlijk nergens op, want het mengsel is te vochtig om eerst met de hand in koekjesvorm te manoeuvreren, dat lukt niet. Het zijn meer een soort Drie in de pan, maar dat woord combineert zo lastig met sardientjes ... lees verder...

Kliekjes: krabsalade met venkel
Een blikje krab van 4 jaar over de datum? Daar kun je nog best wat mee. Iedereen gooit altijd maar van alles rücksichtlos weg, dat is nergens voor nodig. Ik heb dat blikje in kwestie met smaak verorberd, net als een blikje sardientjes van 2 jaar over tijd. En oh ja, ik leef ook nog, dank u. Als je ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 204
- Pagina 205
- Pagina 206
- Pagina 207
- Pagina 208
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


