Recente berichten

Foodblooper
'Mislukt er bij jou nou nooit wat?' Jazeker. Gisteren liep het bij mij thuis gierend uit de klauwen. Het was het begin van de jaarlijkse Alles-uit-de-kast-weken. Mijn voorraadkast slibt in de loop der maanden vol potjes, blikjes en doosjes. De vriezer en koelkast idem dito. Een tijdje heel bewust ... lees verder...

Tagliatelle met spinazie en ricotta
Je moet het ze nageven, de jongens van Verstegen zijn slim bezig met hun concept ‘Een dagje mét of een dagje zonder vlees?’. Want we willen best eens de bal gehakt of blinde vink laten staan, maar hebben geen idee hoe het dan verder moet. Gelukkig biedt de Rotterdamse specerijengigant uitkomst: "We ... lees verder...

Chocolade-petitfours
Op zoek naar een leuk recept uit het gisteren besproken kinderkookboek Taart bleef mijn blik toch onvermijdelijk hangen bij de chocolade-petitfours. In de televisieserie brengt Kadir er eentje naar zijn juf Merel, gespeeld door de altijd leuke Anniek Pheifer, die met haar onzekere gestotter de klas ... lees verder...

Kookboek bij de kinderserie Taart
Kijk jij ook op zondagochtend likkebaardend naar de vpro-kinderserie Taart? Die gaat over het 8-jarige jongetje Kadir die later poolreiziger wil worden maar vooralsnog zijn handen vol heeft aan het opvrolijken van zijn vader, de buitengemeen talentvolle banketbakker Umut, die het allemaal niet meer ... lees verder...

Foodhallen Amsterdam
Ik hoop toch zo dat het gaat lukken, nee, dat het zelfs een gierend succes wordt. Gisteravond was ik bij de officiële opening van de Foodhallen Amsterdam: een overdekte verzameling eetstalletjes (genre: streetfood) plus wat drankbarretjes en daartussen openbare tafels en stoelen om het links en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 210
- Pagina 211
- Pagina 212
- Pagina 213
- Pagina 214
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »