Recente berichten

Energierepen
Mijn postbode maakt overuren. U wilt niet weten hoeveel dozen, manden en kratjes er bij mij thuis bezorgd worden, verstuurd door producenten en pr-bureaus die hopen dat ik over hun spul ga schrijven. Vaak zitten er heerlijke dingen tussen, af en toe regelrecht vieze en regelmatig hilarisch ... lees verder...

Gougères (kaassoesjes)
Vorige week deze tijd was ik een paar dagen op een perstripje in de Bourgogne, ter gelegenheid van het Fête de la Gastronomie. In 2010 zette namelijk de Unesco de Franse keuken op de werelderfgoedlijst, tussen de Amsterdamse grachtengordel, de tempels van Ankor Wat, de Chinese Muur en de Londense ... lees verder...

Tomatensalade à la Ottolenghi
Ottolenghi mag dan intussen een heel bataljon aan medewerkers hebben dat zijn recepten helpt ontwikkelen, ik heb natuurlijk meneer Koken met Karin tot mijn beschikking. Dus ik zette hem aan het werk met het gisteren besproken kookboek Plenty More en hij koos dit vegetarische recept voor ... lees verder...

Sushi to go
Ooit waren die Japanse rijst-met-visrolletjes het summum van chique en exotisch, helemaal als ze op een lopende band voorbij kwamen, maar intussen zijn sushi zo mainstream dat ik zelfs een recept opnam in mijn kinderkookboek Lekker Opscheppen. Sterker nog, elke supermarkt heeft ze tegenwoordig in ... lees verder...

De culinaire kalender
Wat was 'ie leuk hè? Van 2009 tot en met 2014 schreef ik samen met collega Onno Kleyn zes culinaire scheurkalenders vol. 365 blaadjes (in schrikkeljaren eentje extra), en dan ook nog eens dubbelzijdig bedrukt, want nee, wij zijn niet van het type jantje-van-leiden. Met recepten, uiteraard, maar ook ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 217
- Pagina 218
- Pagina 219
- Pagina 220
- Pagina 221
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


